Home > Stiri EXTERNE > Airgas Southwest primeste certificatul ISO 9001:2008

Filiala din Albuquerque a Airgas Southwest primeste certificarea ISO 9001:2008

22 februarie 2011 – Unitatea din New Mexico care se ocupa de gazele speciale este acum certificata ISO 9001:2008, a anuntat compania Airgas. Avand sediul in Albuquerque, New Mexico, si fiind administrata de Airgas Southwes si de o alta companie regionala a Airgas, filiala a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemele de management al calitatii din partea Quality Systems Registrars, Inc. (QSR), un registru terta parte acreditat ISO.

Noul titlu indica faptul ca unitatea indeplineste toate cerintele standardului ISO 9001:2008. Mai exact, acesta cere organizatiilor sa “infiinteze, documenteze, implementeze si mentina un sistem de management al calitatii si sa isi imbunatateasca in mod continuu eficienta in acord cu cerintele acestui standard international.”

Airgas s-a aliniat standardului ISO 9001 din aprilie 2002, iar in prezent are 55 de unitati producatoare de gaze speciale inregistrate ISO. Fiecare unitate opereaza in concordanta cu acelasi sistem al calitatii si urmand aceleasi proceduri ISO standard, fiind verificata si evaluata anual. Pentru a se asigura ca toate unitatile indeplinesc aceste cerinte, Airgas si-a dezvoltat politica proprie de sisteme ale calitatii, care lucreaza pentru imbunatatirea continua a proceselor si furnizeaza clientilor cea mai inalta puritate a produselor si servicii constant de calitate.

“Suntem mandri sa primim aceasta certificare de la QSR ca recunoastere a performantelor unitatii noastre din Albuquerque,” a declarat Brent Sparks, presedinte Airgas Southwest. “Certificarea reflecta dedicarea Airgas pentru fabricarea constanta de produse care sa indeplineasca cerintele reglementarilor si sa sporeasca satisfactia clientilor.”

Airgas Southwest este un furnizor renumit de gaze cilindrice si speciale, unelte si echipamente; Airgas lucreaza cu clienti din Texas, New Mexico, Louisiana de Sud si Mexic.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.airgas.com. (www.specialtygasreport.com)

› Airgas Southwest primeste certificatul ISO 9001:2008