Home > Stiri EXTERNE > RF IDeas primeste certificare ISO 9001

RF IDeas primeste certificarea ISO 9001 / 2008 pentru managementul calitatii

30 iunie 2011. Schaumburg, Illinois. RF IDeas, Inc., lider in furnizarea de cititoare de proximitate si de cititoare inteligente de carduri fara contact, si-a anuntat certificarea incheiata cu succes a standardului recunoscut international ISO 9001 : 2008 pentru managementul calitatii in afaceri.

Pentru a obtine o certificare ISO 9001, o companie trebuie sa isi implementeze procesele si masurile de control cerute de un sistem de management al calitatii, sa monitorizeze performanta proceselor sale si sa demonstreze o imbunatatire continua.

“Aderarea la acest standard international ne da posibilitatea de a urmari si de a masura imbunatatirile proceselor noastre in toate zonele afacerii,” a comentat Richard Landuyt, presedintele RF IDeas.

Prin dobandirea certificarii ISO 9001:2008, RF IDeas isi demonstreaza angajamentul de a garanta ca procesele, calitatea si managementul general continua sa indeplineasca inaltele asteptari ale clientilor, ale partenerilor si ale furnizorilor sai. Puteti gasi mai multe informatii despre standardul ISO 9001:2008 la adresa Organizatiei Internationale pentru Standardizare, www.iso.org.

Avand sediul in Schaumburg, Illinois, RF IDeas proiecteaza, dezvolta si fabrica cititoare de carduri folosite in aproape orice proximitate, cititoare inteligente de carduri fara contact si tehnologii pentru benzile magnetice pentru carduri destinate pietei modiale.

Cititoarele RF IDeas se prezinta sub mai multe forme si sunt folosite in sute de aplicatii si de solutii pentru producatorii de echipamente originale, dintre care: imprimante multifunctionale, infochioscuri, acces in cladiri, POS-uri, autentificari la computer. Pe langa cititoarele de carduri, RF IDeas ofera si convertoare Wiegand si kituri de dezvoltare de software.

Vizitati pagina companiei, www.RFIDeas.com, pentru mai multe informatii. sursa: www.sunherald.com

› RF IDeas primeste certificare ISO 9001