Home > Stiri EXTERNE > Unitati de tratare a apei, certificate ISO 14001

4 unitati Siemens Industry de tratare a apei obtin certificarea ISO 14001 pentru mediu

14 noiembrie 2011. Siemens Industry, Inc. a anuntat de curand ca patru dintre unitatile sale de tratare a apei au primit certificari ISO 14001 din partea Intertek Testing Services ca rasplata a angajamentului lor remarcabil fata de managementul mediului. Unitatile Siemens dedicate reactivarii carbonului din Parker, Arizona; Red Bluff, California si Darlington, Pennsylvania, ca si unitatea de tratare a deseurilor si a apelor reziduale din Roseville, Minnesota, au primit toate aceasta respectata distinctie.

“Ne straduim mereu sa ne imbunatatim continuu compania, iar aceste certificari sunt o dovada in plus ca Siemens si-a luat un angajament neintrerupt de a oferi servicii de calitate clientilor, de a proteja mediul si de a-si reduce amprenta de carbon,” a spus Jagannath Rao, presedintele departamentului de servicii clienti din cadrul Siemens Industry.

“Angajatii nostri devotati au lucrat fara odihna pentru aceasta realizare si ne dorim sa pastram certificarea ISO 14001 multi ani de acum inainte.”

Pentru a primi certificarea ISO 14001, o fabrica trebuie sa isi monitorizeze folosirea chimicalelor periculoase, sa isi reduca la minim efectele daunatoare asupra mediului cauzate de activitatile sale si sa isi imbunatateasca in mod continuu performanta ecologica.

Reactivarea carbonului este un proces in care sunt utilizate temperaturi inalte urmate de abur, intr-un cuptor rotativ sau intr-un furnal cu mai multe focare, pentru a indeparta compusii organici si alti agenti de contaminare eliminati in procesul de tratare a apei, care au fost absorbiti in suprafata cu mediu de carbon in timpul folosirii normale.

Siemens Industry Sector este cel mai important furnizor de produse, solutii si servicii inovatoare si prietenoase cu mediul dedicate clientilor industriali. Compania are peste 100000 de angajati in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.usa.siemens.com/services.

› Unitati de tratare a apei, certificate ISO 14001