Manualul Calitatii ISO 9001:2015 este conceput pentru a indeplini ultimele cerinte ale versiunii ISO 9001 din 2015, documentatia fiind pregatita pentru a va pune in aplicare sistemul de management al calitatii si pentru a accelera procesul de documentare.

Manualul ISO 9001/2015 este util atat pentru firmele care doresc implementare ISO 9001 pentru prima data cat si pentru societatile care doresc o actualizare sau o aliniere la cerintele din 2015 ale standardului ISO 9001 pentru managementul calitatii.

Manualul este foarte util acelora care doresc o documentatie partiala pentru implementarea standardului de management al calitatii in vederea obtinerii certificarii ISO (prezentul contine numai Manualul Calitatii – nu si proceduri, formulare sau alte anexe.)

Utilizatorii il pot folosi si modifica cu usurinta pentru a isi realiza manualul specific domeniului propriu de activitate.

Prezentul Manual al Calitatii reprezinta o documentatie ajutatoare in implementarea standardului ISO 9001 si viziunea noastra cu accent pe domeniile productie si servicii. NU suntem afiliati ISO si NU vindem standarde ISO – in acest sens va puteti adresa ISO sau ASRO (pentru standardul in romana).

Pentru achizitionare, va rugam sa completati formularul de pe aceasta pagina cu datele societatii dvs. necesare emiterii facturii proforme. Dupa achitarea acesteia va vom transmite prin email, in format electronic (Word si PDF), modelul manualului calitatii ISO 9001:2015.

Pret: 250 lei + tva.

 

 

 

 

 

 

 

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO 9001:2015

Vezi si Modele de Proceduri ISO 9001:2015

Pentru alte informatii (despre Manualul Calitatii)

Pentru oferta de certificare ISO accesati formularul de cerere oferta.