Manualul Calității ISO 9001:2015 este conceput pentru a îndeplini ultimele cerințe ale versiunii ISO 9001 din 2015, documentația fiind pregatită pentru a va pune în aplicare sistemul de management al calității și pentru a accelera procesul de documentare.

Manualul ISO 9001/2015 este util atât pentru firmele care doresc implementare ISO 9001 pentru prima dată cât și pentru societățile care doresc o actualizare sau o aliniere la cerințele din 2015 ale standardului ISO 9001 pentru managementul calității.

Manualul este foarte util acelora care doresc o documentație parțială pentru implementarea standardului de management al calității în vederea obținerii certificarii ISO (prezentul conține numai Manualul Calității – nu și proceduri, formulare sau alte anexe.)

Utilizatorii pot folosi și modifica cu ușurință acest model de manual pentru a își realiza propriul manual specific domeniului propriu de activitate.

Prezentul Manual al Calității reprezintă o documentație ajutătoare în implementarea standardului ISO 9001 și viziunea noastră cu accent pe domeniile producție și servicii. NU suntem afiliati ISO și NU vindem standarde ISO – în acest sens vă puteți adresa ISO sau ASRO (pentru standardul în limba romană).

Pentru achizitionare, vă rugăm să completați formularul de pe această pagină cu datele societății dvs. necesare emiterii facturii proforme. După achitarea acesteia vă vom transmite prin email, în format electronic (Word), modelul manualului calității ISO 9001:2015.

Preț: 250 lei + tva

 

 

 

 

 

 

 

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO 9001:2015

Vezi și

Modele de proceduri ISO 9001
Fise si Formulare ISO 9001

Pentru alte informatii (despre Manualul Calitatii)

Pentru oferta de certificare ISO accesati formularul de cerere oferta.