Home > Articole ISO > Concurs de postere ISO – Aratati-va sustenabilitatea!

14 octombrie 2011. Daca credeti in importanta sustenabilitatii si a solutiilor care se bazeaza pe un consens international, atunci acest concurs este pentru dumneavoastra. Schitati un poster castigator si el va fi publicat in revista vedeta ISO, ISO Focus+ (www.iso.org/isofocusplus).

Incepand cu Summitul Pamantului din 1992, tot mai multi oameni au devenit constienti de importanta crearii unei lumi sustenabile, ca si de faptul ca aceasta impune solutii practice la nivel global. Acesta este motivul pentru care, in timp ce summitul Rio+20 se apropie, standardele ISO se dovedesc a fi tot mai atragatoare.

Pentru a scoate in relief acest angajament, ISO dedica editia din ianuarie 2012 a revistei sale ISO Focus+ sustenabilitatii. Inscriindu-va cu un poster castigator, si dumneavoastra puteti sa faceti parte din continutul acesteia!

Aratati-ne cum credeti ca standardele ISO sunt in masura sa aduca o contributie pozitiva printr-un poster reprezentand o schita, un desen, o caricatura, o fotografie etc. creata de dvs. (orice tip de imagine, desenata sau de alt tip, este acceptata atata timp cat este creata de autorii posterului). Puteti include un slogan constand din nu mai mult de 140 de caractere, incluzand spatiile.

Cerinte:
• Format A3 (297 x 420 mm);
• PDF sau JPG;
• Trebuie sa detineti drepturile asupra imaginilor folosite;
• Sa se adreseze temei sustenabilitatii si standardelor;
• Engleza sau franceza (maximum 140 de caractere, incluzand spatiile);
• Si cel mai important lucru: Distrati-va!

Termen limita pentru inscrieri: 15 noiembrie 2011 (Grabiti-va!)
Trimiteti-va inscrierea prin email (subiect: Poster Contest) la adresa isofocusplus@iso.org .
Castigatorul va fi ales de un comitet de selectie din cadrul ISO, iar posterul va fi publicat in editia din ianuarie 2012 a revistei ISO Focus+.

Daca posterul este selectat pentru a fi publicat, vom cere si o fotografie a autorului sau.
Castigatorul va fi anuntat la inceputul lunii decembrie 2011.

Inspirati-va!
Pentru idei si inspiratie, va recomandam sa cititi ultima brosura ISO despre sustenabilitate si standarde: http://www.iso.org/iso/pressrelease.htm?refid=Ref1462.
Ati mai putea striga “Evrika!” si dupa ce vizionati aceste clipuri:
• De ce sunt importante standardele ISO: http://youtu.be/AYBVTeqKahk;
• Increderea are un supranume (ISO videos 2, http://www.iso.org/iso/publications_and_e-products/about_iso.htm#PUB100284).

Despre ISO Focus+
Revista oficiala ISO, ISO Focus+, este publicata de 10 ori pe an in limbile engleza si franceza. Revista este distribuita in cadrul a mii de importante organizatii industriale si guvernamentale. Ea este disponibila si online, la adresa www.iso.org/isofocusplus. (sursa: Organizatia Internationala pentru Standardizare)

› Concurs de postere ISO – Aratati-va sustenabilitatea!