Home > Articole ISO > Importanta securitatii in timpul angajarii

ISO 27002 – Controlul securitatii informatiei : Puneti accentul pe securitate in timpul angajari

1. Puneti accentul pe nevoia de a va proteja informatiile.

2. Puneti accentul pe nevoia de a reduce riscul erorilor umane.

3. Asigurati-va ca toti angajatii sunt constienti de amenintarile la adresa securitatii informatiei si de preocuparile din acest domeniu.

4. Asigurati-va ca toti contractantii sunt constienti de amenintarile la adresa securitatii informatiei si de preocuparile din acest domeniu.

5. Asigurati-va ca toti utilizatorii terte parti sunt constienti de amenintarile la adresa securitatii informatiei si de preocuparile din acest domeniu.

6. Asigurati-va ca toti angajatii sunt constienti de responsabilitatile lor in ceea ce priveste securitatea informatiei.

7. Asigurati-va ca toti contractantii sunt constienti de responsabilitatile lor in ceea ce priveste securitatea informatiei.

8. Asigurati-va ca toti utilizatorii terte parti sunt constienti de responsabilitatile lor in ceea ce priveste securitatea informatiei.

9. Asigurati-va ca toti angajatii sunt constienti de indatoririle lor in ceea ce priveste securitatea informatiei.

10. Asigurati-va ca toti contractantii sunt constienti de indatoririle lor in ceea ce priveste securitatea informatiei.

11. Asigurati-va ca toti utilizatorii terte parti sunt constienti de indatoririle lor in ceea ce priveste securitatea informatiei.

12. Asigurati-va ca toti angajatii stiu cum sa sprijine si cum sa aplice politicile dvs. de securitate in timpul muncii lor.

13. Asigurati-va ca toti contractantii stiu cum sa sprijine si cum sa aplice politicile dvs. de securitate in timpul muncii lor.

14. Asigurati-va ca toti utilizatorii terte parti stiu cum sa sprijine si cum sa aplice politicile dvs. de securitate in timpul muncii lor.

15. Asigurati-va ca managerii sunt responsabili pentru garantarea faptului ca angajatii isi indeplinesc responsabilitatile referitoare la securitate in timp ce sunt angajati in organizatia dvs.

16. Oferiti un nivel adecvat de formare si de educatie privind securitatea tuturor angajatilor societatii dvs.

17. Oferiti un nivel adecvat de formare si de educatie privind securitatea tuturor contractantilor societatii dvs.

18. Oferiti un nivel adecvat de formare si de educatie privind securitatea tuturor utilizatorilor terte parti.

19. Minimalizati-va riscurile legate de securitate asigurandu-va ca angajatii cunosc modul de folosire a procedurilor de securitate ale organizatiei dvs.

20. Minimalizati-va riscurile legate de securitate asigurandu-va ca si contractantii cunosc modul de folosire a procedurilor de securitate ale organizatiei dvs.

21. Minimalizati-va riscurile legate de securitate asigurandu-va ca si utilizatorii terte parti cunosc modul de folosire a procedurilor de securitate ale organizatiei dvs.

22. Minimalizati-va riscurile legate de securitate asigurandu-va ca angajatii cunosc modul de folosire a facilitatilor dvs. de procesare a informatiei.

23. Minimalizati-va riscurile legate de securitate asigurandu-va ca si contractantii cunosc modul de folosire a facilitatilor dvs. de procesare a informatiei.

24. Minimalizati-va riscurile legate de securitate asigurandu-va ca si utilizatorii terte parti cunosc modul de folosire a facilitatilor dvs. de procesare a informatiei.

25. Elaborati un proces oficial disciplinar care sa fie folosit pentru a rezolva bresele de securitate.

› Importanta securitatii in timpul angajarii