Home > Articole ISO > ISO 9001 pentru intreprinderile mici, acum si in versiune electronica

23 octombrie 2012. ISO 9001 for Small Businesses – What to do: Advice from ISO/TC 176 (ISO 9001 pentru intreprinderile mici – Cum trebuie procedat: Sfaturi de la ISO/TC 176 ), unul dintre manualele cele mai populare lansate de ISO, exista acum si ca publicatie electronica (ePub).

Publicatia, lansata initial pe hartie, este redactata intr-un limbaj clar si contine numeroase exemple concrete dintr-o varietate de sectoare, ajutand intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) sa inteleaga si sa isi implementeze cel mai cunoscut standard ISO la nivel mondial pentru sistemele de management al calitatii, ISO 9001, un standard implementat in intreaga lume de peste un milion de organizatii mari si mici, din productie si din servicii, din sectoarele public si privat.

Noua editie in format ePub ofera avantaje suplimentare, fiind:
• Mobila – poate fi citita pe majoritatea tabletelor;
• Flexibila – se adapteaza bine diferitelor dimensiuni ale ecranelor si dispozitivelor;
• Prietenoasa cu utilizatorii;
• Usor de citit chiar si pe ecranele mici;
• Mai usor de citit pe tablete decat fisierele PDF.

Publicatia ISO 9001 for Small Businesses a fost conceputa de un grup de experti care participa la lucrarile comitetului ISO/TC 176, comitetul tehnic ISO care a elaborat familia de standarde ISO 9000. Textul integral al standardului ISO 9001:2008 este inclus, sectiune cu sectiune, insotit de explicatii, exemple si indrumari privind implementarea, intr-un limbaj uzual.

Publicat pentru prima oara in 1996, acest manual ePub se afla acum la cea de-a treia editie a sa. Este unul dintre manualele ISO care s-a bucurat de un succes imens – au fost publicate editii nationale de numeroase tari membre ISO, inclusiv de Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Ungaria, India, Japonia, Republica Coreea, Norvegia, Slovenia, Spania, Africa de Sud, Suedia si Uruguay.

Editia ePub a manualului ISO 9001 for Small Businesses costa 50 franci elvetieni si este disponibila la institutele nationale membre ISO (ASRO in Romania) si la secretariatul central ISO, vizitand magazinul online ISO (www.iso.org/iso/home/store/publications_and_e-products/publication_item.htm?pid=PUB100313) sau contactand departamentul de marketing, comunicare si informare. (sursa: ISO.org)

› ISO 9001 pentru intreprinderile mici, acum si in versiune electronica