Documentatie SMSI ManualulCu ajutorul Manualului de Securitate ISO 27001 din 2013 societatea dvs. va acoperi toate secțiunile și subsecțiunile cerințelor sistemului de management al securității informațiilor conform cu standardul ISO 27001:2013.
Acest nou model de Manual ISO 27001 este user-friendly, ușor de învățat iar documentația este usor personalizabilă pentru a se potrivi cu propriul dvs. sistem de management al securității informației (SMSI).

250 lei + tva

Documentatie ISO 27001 Proceduri Modelul de documentatie ISO 27001 din această sectiune cuprinde un set de 28 de proceduri ISO 27001 în format editabil Word.
Acestea sunt concepute de o echipă de consultanți cu experiență vastă în implementarea și certificarea sistemelor ISO 27001 pentru securitatea informatiei.
Documentatia conține 22 de modele de proceduri operationale SMSI și 6 modele de proceduri de sistem ISO 27001.

532 lei + tva

Documentatie ISO 27001 Formulare Aceasta documentatie partiala ISO 27001 este pregătita conform cerințelor standardului SMSI ISO 27001:2013.
Fiind în format Word, aceasta documentatie este ușor editabila și adaptabila.
Modelele de formulare SMSI ISO 27001 au fost concepute și folosite de un grup de experți și consultanți în securitatea informației în implementarea a zeci de sisteme SMSI, certificate cu succes.

270 lei + tva

Documentatie SMSI Evaluare RiscRaportul privind Identificarea si Evaluarea Riscurilor Sistemului Informational documenteaza vulnerabilitatile IT descoperite pe parcursul auditarii societatii, conform cu standardul ISO 27001:2013 pentru SMSI.
Modelul de documentatie pentru Evaluarea Riscului Informatic reprezinta o radiografie a sistemului informational si retelei de calculatoare, ca o concluzie a datelor colectate din procesul de evaluare al activitatii in domeniul IT.

190 lei + tva

Manualul Sistemului Resurselor Informatice şi de Comunicaţii Spre deosebire de Manualul SMSI (care pune accent pe sistemul de management, proceduri de sistem şi proceduri tehnice), Manualul Sistemului Resurselor Informatice şi de Comunicaţii (Manualul Sistemului RIC) se referă mai mult la partea tehnica pe echipamente şi solutii IT fără a intra “adânc” în procese de management şi suport .
Manualul Sistemului RIC este un document conform cu ISO 27001:2013 si conţine 65 de pagini.

BONUS

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution

” Promptitudine în furnizarea produselor solicitate. Am achiziționat modelul pentru Manualul Calității conform ISO 9001:2015, un document elaborat în mod profesionist, care prezintă bine toate cerințele standardului. “

Ing. Pavel HATEGAN,
APA PROD S.A. Deva

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov