Home > Stiri EXTERNE > Absolute Turnkey primeste certificarea ISO 13485

16 august 2011. Absolute Turnkey, lider in producerea completa a solutiilor de manufacturare electronica, a primit certificarea standardului ISO 13485:2003.

UL DQS Inc. Management Systems Solutions a certificat faptul ca Absolute Turnkey si-a implementat iso 13485 si isi mentine un sistem eficient de management al calitatii.

“Suntem extaziati de primirea acestei certificari medicale. Ea ne va ajuta sa ne administram mai bine dispozitivele medicale de-a lungul ciclului lor de viata si sa sporim posibilitatea de urmarire a produselor in timpul procesului de fabricatie,” a comentat directorul de operatiuni Michelle Barbe.

Obiectivul principal al standardului ISO 13485 este de a facilita integrarea cerintelor de reglementare privind dispozitivele medicale in sistemele de management al calitatii. Drept urmare, certificarea include unele cerinte speciale privind dispozitivele medicale si exclude unele cerinte ale standardului ISO 9001 care nu sunt potrivite ca cerinte de reglementare.

“Prin certificarea noastra ISO 13485, putem garanta clientilor nostri – vechi si noi – din industria medicala ca indeplinim cerintele de reglementare intr-un mod foarte eficient, dovedind o calitate excelenta in toate procesele si documentatia organizatiei,” a comentat Roy Amri, vicepresedinte de vanzari.

“Obtinerea certificarii ISO 13485 inseamna ca putem sa ne dezvoltam si mai mult relatia de lunga durata pe care o avem cu clientii nostri din industria medicala. Ajutam la dezvoltarea unor produse de ultima ora, insa mentinem in acelasi timp si niveluri inalte ale eficientei si calitatii prin aderarea la procese documentate si la evaluari ale calitatii,” a adaugat Eric Butler, director de vanzari. “Facem tot ce sta in puterea noastra pentru a ne sprijini clientii si a-i face sa se simta in largul lor. Adaugarea certificarii ISO 13485 la cea deja detinuta, ISO 9001, ne sprijina in misiunea de a avea procese bine documentate, care conduc la o calitate exceptionala si la servicii superioare oferite clientilor nostri.”

ISO 13485:2003 specifica cerintele necesare unui sistem de management al calitatii in care o organizatie trebuie sa isi demonstreze abilitatea de a furniza dispozitive medicale si servicii asociate care indeplinesc constant cerintele clientilor si cerintele de reglementare aplicabile dispozitivelor medicale si serviciilor asociate.

Pentru mai multe informatii despre Absolute Turnkey, vizitati pagina web a companiei: www.AbsoluteTurnkey.com.

› Absolute Turnkey primeste certificarea ISO 13485