Home > Stiri EXTERNE > Agentie de transport maritim certificata OHSAS 18001

Jardine Shipping Services obtine certificatul OHSAS 18001 pentru securitatea muncii

13 octombrie 2012. Jardine Shipping Services, una dintre cele mai mari agentii de transport maritim din Asia Pacific, a anuntat de curand ca i-a fost acordata certificarea standardului OHSAS 18001:2007 in urma auditului realizat de Lloyd’s Register Quality Assurance Ltd. (LRQA). Compania a devenit astfel prima agentie portuara a Asociatiei Natiunilor din Sud-Estul Asiei (ASEAN) care a castigat aceasta prestigioasa certificare internationala la nivel corporativ, domeniul certificarii acoperind toate operatiunile companiei din cele noua tari si teritorii in care isi desfasoara activitatea.

“Ca grup, telul nostru de a obtine certificarea OHSAS 18001 este de a depasi standardele din domeniu in ceea ce priveste sanatatea, siguranta, securitatea si mediul si de a crea o cultura a sigurantei cu zero accidente pentru angajatii nostri, pentru partile interesate si pentru marele public,”

a declarat Eric van der Hoeven, directorul general al Jardine Shipping Services.

“Obtinerea acestei certificari OHSAS ne va consolida si mai mult angajamentul deja ferm pe care il avem in privinta sanatatii, sigurantei, securitatii si mediului. Sanatatea si securitatea ocupationala au fost dintotdeauna considerate una dintre cele mai mari prioritati pentru Jardine Shipping Services si pentru domeniul nostru. Este incurajator sa remarcam ca serviciile noastre de buna calitate si standardele noastre de functionare au fost inca o data confirmate de o autoritate independenta de acreditare din industria transportului maritim,”

OHSAS 18001 este o specificatie de evaluare recunoscuta international pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale (SMSSO). Acest sistem de management promoveaza un mediu de lucru sigur si sanatos, oferind un cadru care le permite organizatiilor sa isi reduca potentialul de accidentare si sa isi imbunatateasca performanta de ansamblu.

“A ne asuma responsabilitatea pentru practicile si performantele noastre de sanatate, siguranta, securitate si mediu reprezinta o parte integranta a modului in care ne desfasuram activitatea. Recunoastem importanta pe care clientii nostri o acorda standardelor si sistemului nostru SSO si continuam sa ne dedicam depasirii asteptarilor lor,”

a declarat cpt. Mark Heah, directorul de sanatate, siguranta, securitate si mediu in cadrul grupului.

Jardine Shipping Services si-a implementat un numar de programe pentru a-si evalua si monitoriza in mod regulat eficacitatea sistemului de management al sigurantei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.jardine-shipping.com.

› Agentie de transport maritim certificata OHSAS 18001