Home > Stiri EXTERNE > Air France isi mentine parcursul ecologic

Air France isi mentine parcursul ecologic prin recertificarea ISO 14001

19 septembrie 2011. Organismul independent de certificare Afnor Certification a reinnoit certificarea ambientala ISO 14001 detinuta de compania aeriana Air France pentru inca trei ani. Certificarea acestui standard international este acordata organizatiilor care pot face dovada responsabilitatii lor fata de mediu prin produsele si serviciile pe care le ofera si prin modul in care actioneaza in general.

Familia de standarde ISO 14000 pune la dispozitia organizatiilor de orice tip si de orice marime un reper permanent pentru a-si evalua participarea la poluarea mediului inconjurator si, de asemenea, cerinte transparente privind strategia corectiva care trebuie adoptata in acest sens. Recertificarea conform standardului ISO 14001 obtinuta de Air France pentru urmatorii trei ani recunoaste eforturile depuse de companie in gestionarea problemelor legate de mediu care rezulta din activitatile pe care le desfasoara.

De mai multi ani incoace, Air France si-a multiplicat eforturile pentru a-si diminua impactul asupra mediului: emisiile de gaze, poluarea fonica, consumul de energie si de apa si producerea de diverse deseuri. Aflati mai multe informatii despre demersul ecologic intreprins de compania aeriana nationala Air France vizitand www.airfrance.fr. (sursa: www.deplacementspros.com)

› Air France isi mentine parcursul ecologic