Home > Stiri EXTERNE > Alcatel-Lucent obtine recertificare ISO 9001

Alcatel-Lucent castiga reinnoirea certificarii ISO 9001 pentru activitatile sale antreprenoriale globale

Paris, 10 august 2011 – Alcatel-Lucent si-a reinnoit cu succes certificatul de inregistrare al standardului international al calitatii ISO 9001 pentru activitatile sale antreprenoriale, pe o perioada de inca trei ani. Recertificarea ISO 9001 urmeaza unui audit exhaustiv in locatiile companiei din Franta, Statele Unite, China si Rusia, audit efectuat de AFNOR, auditorul independent preferat de Alcatel-Lucent pentru certificarea sa ISO 9001.

Pentru a obtine recertificarea iso 9001, o companie trebuie sa dovedeasca eficacitatea si conformitatea continue ale sistemului sau de management al calitatii vazut ca un intreg, ca si in ceea ce priveste exclusiv domeniul acoperit de certificarea respectiva. In cazul de fata, certificarea se aplica tuturor produselor, solutiilor si serviciilor furnizate de Alcatel-Lucent clientilor din intreaga lume.

“Cu o piata in continua miscare si cu inovatiile care apar in fiecare zi, este important sa le aratam clientilor nostri ca serviciile de calitate nu sunt niciodata compromise. Aceasta certificare ISO 9001 ne demonstreaza abilitatea de a furniza clientilor nostri solutii sigure si de incredere, bazate atat pe solutii tehnologice atestate, cat si pe solutii de ultima ora,”

a spus Tom Burns din partea Alcatel-Lucent.

Standardul ISO 9001:2008 ofera cadrul celui mai recunoscut sistem de management al calitatii din lume. El specifica cerintele necesare elaborarii unui astfel de sistem, concentrandu-se pe abilitatea companiei Alcatel-Lucent de a indeplini cerintele clientilor si pe flexibilitatea de a se imbunatati continuu.

Domeniul certificarii acopera virtual toate zonele operatiunilor companiei: proiectarea, dezvoltarea, productia si vanzarea de sisteme de telecomunicatii, de aplicatii si de dispozitive de securitate; de asemenea, suportul tehnic si comercial, service-ul si programele software asociate. sursa: www.finchannel.com

› Alcatel-Lucent obtine recertificare ISO 9001