Home > Stiri EXTERNE > Allcargo Logistics obtine certificare OHSAS

Allcargo Logistics Ltd castiga prima sa certificare OHSAS, reiterandu-si angajamentul fata de sustenabilitate si furnizarea de servicii de cea mai buna calitate

14 iulie 2011. Reafirmandu-si angajamentul fata de calitatea de varf si excelenta, Allcargo Logistics Limited anunta cu mandrie ca a primit certificarea OHSAS 18001 : 2007 pentru statiile sale de containere de marfa de venire si de plecare.

Aceasta prestigioasa certificare a fost inregistrata de renumitul organism de certificare BM Trada. Standardul OHSAS 18001 : 2007 este recunoscut global ca seria de evaluare a sanatatii si a sigurantei la locul de munca.

OHSAS 18001 are o abordare structurata a sistemului de management prin care sunt identificate pericolele, sunt evaluate riscurile, stabilindu-se ordinea prioritatilor, si sunt implementate masurile de control corective si preventive corespunzatoare cu scopul de a reduce potentialul accidentarilor, imbolnavirilor si deceselor la locul de munca.

Comentand pe marginea evenimentului, dl Shashi Kiran Shetty, presedinte si director general al Allcargo Logistics Limited, a spus: “Stradania noastra constanta a fost de a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri, iar maniera in care ne dirijam afacerea include importanta pe care o acordam sanatatii, sigurantei si bunastarii angajatilor nostri, fiind parte integranta a valorilor esentiale si a initiativelor de sustenabilitate ale companiei.

Prin primirea certificarii OHSAS 18001: 2007, s-a stabilit de experti independenti ca Allcargo functioneaza in conformitate cu cele mai bune practici internationale de management al sanatatii si securitatii ocupationale. Ne vom stradui sa ne mentinem si sa ne imbunatatim si mai mult sistemele de management pentru a asigura eforturile sustinute depuse spre eliminarea si minimalizarea riscurilor asupra angajatilor nostri si a altor parti interesate.”

Pe o piata competitiva, clientii cauta propuneri de valoare care sa demonstreze profesionalismul unei companii, eficienta si abilitatea sa de a furniza servicii fiabile de inalta calitate, fara intreruperi excesive cauzate de accidente si incidente la locul de munca.

Aceasta certificare va spori satisfactia clientilor Allcargo, inlesnind diverse beneficii ca protejarea proprietatii clientilor si in acelasi timp a sanatatii personalului, reducand costurile de functionare si imbunatatind managementul riscului prin identificarea clara a potentialelor incidente si prin implementarea de masuri de control.

Certificatul OHSAS 18001: 2007 reprezinta o realizare importanta, care transforma Allcargo intr-una din putinele companii indiene care se califica si incearca sa obtina proiecte internationale.

Organizatiile care apeleaza la o implementare OHSAS 18001 au o structura clara de management, cu autotoritate si responsabilitati bine definite, obiective precise privind imbunatatirea, cu rezultate masurabile si o abordare structurata fata de managementul riscului. Aceasta include si monitorizarea greselilor de management al sanatatii si securitatii, auditarea performatiei si analizarea politicilor si obiectivelor.

Accesati www.allcargoglobal.com pentru mai multe informatii.

› Allcargo Logistics obtine certificare OHSAS