Home > Stiri EXTERNE > American Bioanalytical obtine certificare ISO 13485

American Bioanalytical Inc., un furnizor de produse biochimice si reactive de inalta calitate folosite in studiile de stiinta vietii si in aplicatiile de fabricatie a anuntat primirea certificarii ISO 13485

American Bioanalytical Inc., un important furnizor de produse biochimice si reactive de inalta calitate, folosite in studiile de stiinta vietii si in aplicatiile de fabricatie, a anuntat primirea certificarii ISO 13485 : 2003. ISO 13485 :2003 reprezinta un standard al calitatii recunoscut pe plan international, conceput pentru a garanta ca producatorii de dispozitive medicale au implementat sistemele cerute de managementul calitatii pentru a proiecta, a produce si a distribui in mod sigur dispozitive medicale. In plus fata de aceasta noua certificare, compania a mai obtinut anterior si certificarea ISO 9001:2008.

“Misiunea American Bioanalytical este de a oferi componente, solutii si produse reactive de cea mai inalta calitate clientilor nostri, iar certificarile ISO 13485:2003 si ISO 9001 : 2008 pentru managementul calitatii ne ajuta sa ne sprijinim acest angajament”, a declarat Wayne Gagnon, vicepresedintele American Bioanalytical. Gagnon a continuat:

“Obtinerea acestor certificari ne valideaza angajamentul catre calitate si ne intareste abilitatile de a concura pe piata globala.”

Certificatul valideaza controlul atent asupra proiectarii si sistemele de management al calitatii implementate de American Bioanalytical, calitati pe care clientii au ajuns sa se bazeze si care ajuta compania sa se conformeze asteptarilor crescande din industrie fata de calitate.

Clientii American Bioanalytical se concentreaza pe imbunatatirea sanatatii umane prin intermediul studiilor principiilor fundamentale, al dezvoltarii de aplicatii de diagnosticare moleculara si al medicamentelor personalizate. (sursa: www.dddmag.com)

› American Bioanalytical obtine certificare ISO 13485