Home > Stiri EXTERNE > API Technologies obtine certificare AS9100

API Technologies castiga certificarea standardului AS9100

Orlando, Florida. 12 iulie 2011. API Technologies Corp., o companie furnizoare de sisteme si subsisteme electronice destinate aplicatiilor din sectoarele apararii, aerospatial si comercial, a anuntat ca a castigat certificare AS9100 editia C, standardul calitatii pentru industriile aerospatiala si a apararii, pentru locatiile sale din Pennsylvania, Windber, respectiv Alum Bank. Aceste locatii marcheaza cea de-a cincea si cea de-a sasea unitate a companiei care se mandresc cu certificarea AS9100.

Bel Lazar, presedintele API Technologies, a comentat: “Dobandirea acestor certificari AS9100 editia C demonstreaza angajamentul neintrerupt al companiei fata de atingerea celor mai inalte standarde prin intermediul excelentei in managementul calitatii. Acesta este unul dintre motivele pentru care clientii si partenerii nostri continua sa recunoasca API Technologies drept lider in furnizarea produselor si serviciilor de inalta calitate destinate industriilor aerospatiala si a apararii.”

AS9100 este standardul recunoscut international pentru calitate in industriile aerospatiala si a apararii. Certificarea, decernata de auditori terte parti, identifica organizatiile care isi asociaza obiectivele de afaceri cu eficacitatea operatiunilor, calitatea si angajamentul fata de clienti. Auditurile au fost efectuate de SRI® Quality System Registrar, un registru acreditat international in privinta standardelor sistemelor de management.

Vizitati www.apitechnologies.com pentru mai multe informatii.

› API Technologies obtine certificare AS9100