Home > Stiri EXTERNE > Aplicatie ISO Focus+ dedicata iPad si Androïd

ISO a lansat o aplicatie pentru revista ISO Focus+ dedicata iPad si Android

6 iulie 2012. ISO a lansat o aplicatie pentru iPad si tabletele care ruleaza cu sistemul de operare Androïd ca versiune a emblematicei sale reviste ISO Focus+. Aceasta aplicatie gratuita va aduce informatiile si cunostintele despre ISO si standardele ISO mai aproape de utilizatori.

“Creand o aplicatie prietenoasa si usor de folosit pentru tablete, ne largim publicul caruia i se adreseaza revista noastra, facand-o mai accesibila cititorilor care prefera sa acceseze continutul in acest fel,”

a declarat Nicolas Fleury, directorul departamentului ISO de marketing, comunicare si informare.

Printre trasaturile noii aplicatii se numara si urmatoarele:
• Disponibila in limbile engleza si franceza;
• Acces la ultimele editii ale revistei;
• Acces la arhive (toate editiile din ianuarie 2010);
• Functionalitate de cautare avansata;
• Navigare intuitiva;
• Impartasirea unor articole interesante cu colegii si prietenii;
• Posibilitatea consultarii fara acces la internet odata ce o editie a fost descarcata;
• Aplicatia este gratuita.

Rob Steele, secretarul-general ISO, comenteaza:

“Standardele ISO sunt o sursa importanta de cele mai bune practici, de inovatie si de cunostinte tehnice in aproape toate domeniile, de la cel agroalimentar la sectorul auto si pana la managementul proiectelor.”

“Intelegerea gamei largi de standarde disponibile si a ultimelor evolutii in standardizare este un lucru esential pentru lideri, directori, oameni de stiinta si ingineri, organismele de reglementare, studenti si multi altii – iar ISO Focus+ este o modalitate usoara de a fi permanent la curent cu aceste aspecte. Speram ca cititorii se vor bucura de noua aplicatie, care inlesneste si mai mult accesul la articolele extrem de informative din revista noastra,” a mai spus Rob Steele.

ISO Focus+ este, de asemenea, disponibila gratuit in format PDF pe site-ul ISO (www.iso.org/isofocus+). Versiunile imprimate pot fi comandate online (abonamentul pe un an costa 38 franci elvetieni) sau contactand echipa de vanzari ISO la adresa sales@iso.org.

Despre ISO Focus+
Revista ISO Focus+ este publicata in limbile engleza si franceza, de 10 ori pe an (cu editii unice pentru lunile iulie-august si decembrie-ianuarie).

ISO Focus+acopera gama completa a standardelor internationale ISO: standarde tehnice, de management, de bune practici si de evaluare a conformitatii, standarde pentru produse, servicii, procese, sisteme, materiale si profesionisti.

ISO Focus+ prezinta standardele ISO “la lucru” si beneficiile pe care acestea le aduc utilizatorilor si partilor interesate.

Ambitia revistei ISO Focus+ este de a deveni o lectura regulata pentru cei care inteleg importanta de a fi bine informati asupra standardelor ISO si standardelor internationale, incluzandu-i pe oamenii de afaceri, oamenii de stiinta si ingineri, organismele de reglementare, cadrele didactice si studentii, reprezentantii consumatorilor si celelalte parti interesate. (dupa un comunicat de presa al ISO.org)

› Aplicatie ISO Focus+ dedicata iPad si Androïd