Home > Stiri EXTERNE > ASC obtine certificarea ISO 14001:2005 privind sistemul de management al mediului

ASC obtine certificarea ISO 14001:2005 privind sistemul de management al mediului

Sistemul de management al mediului obtinut de compania ASC a fost certificat pe 9 februarie in acord cu ISO 14001:2005. Succesul angajamentului ambiental de lunga durata al companiei ASC in reciclare, administrarea deseurilor si consumul redus de hartie, electricitate si apa este confirmat de aceasta certificare. Pentru a conserva resursele globale si a reduce emisiile de CO2, compania isi limiteaza de asemenea activitatile de calatorie intr-o maniera specifica.

ASC este un furnizor global principal de solutii inovatoare pentru a inregistra, analiza si evalua comunicatiile. Solutiile companiei divulga informatia, dand posibilitatea altor companii si organizatii de a-si imbunatati considerabil propria creare de valori: centrele de contact isi perfectioneaza serviciile cu clientii, dispun eficient de personal si isi cresc productivitatea.

Intr-un comunicat de presa, Guenther Mueller, presedinte si sef al consiliului de administratie al ASC, a declarat: “Compania noastra incurajeaza un anume fel de a gandi problemele de mediu ca fiind etic, social si moral imperativ. Ne asumam serios atat responsabilitatea ca cetateni, cat si obligatia noastra catre generatiile viitoare.”

In anul 2010, ASC a instituit un sistem de management al mediului imputernicit de ISO 14001. In acea perioda, compania se dedica imbunatatirilor treptate si furnizarii de rapoarte periodice care descriau progresele obtinute.

Intr-o declaratie, Mueller a adaugat:

” ISO 14001 reprezinta un standard international acceptat pentru companiile constiente si sensibile la problemele mediului inconjurator. In timp ce aceasta certificare ne bucura pe plan intern, suntem incredintati ca ea ne ofera si un sprijin din partea clientilor si partenerilor care manifesta griji asemanatoare noua fata de lumea pe care o impartim cu totii.”

Pentru sistemul de management al calitatii, ASC primise de asemenea mai inainte (in 1996) o certificare conforma cu DIN EN ISO 9001.

Stiri inrudite oferite de TMCnet arata cum ASC, un furnizor principal de solutii inovatoare pentru a inregistra, analiza si evalua comunicatiile, l-a numit pe Juergen Veith in functia de director al consiliului de administratie, unde acesta va fi responsabil cu implementarea strategiei de crestere globala a ASC.
sursa: http://green.tmcnet.com

› ASC obtine certificarea ISO 14001:2005 privind sistemul de management al mediului