Home > Stiri EXTERNE > AXA MBASK a trecut testul de conformitate ISO

AXA MBASK a mai trecut cu succes inca un test de conformitate ISO

Baku, Azerbaijan. 26 mai 2011. Compania de asigurari AXA MBASK si-a reafirmat dreptul la certificarea internationala a standardului pentru calitate ISO 9001:2008.

Compania a informat ca expertii de la Moody International au efectuat un audit regulat al sistemului de management al calitatii implementat de AXA MBASK, confirmand ulterior conformitatea acestuia cu standardul international ISO 9001 : 2008.

Comentand pe marginea evenimentului, reprezentantul consiliului de administratie al AXA MBASK, Rashad Abbasov, a subliniat:

“Sistemul ISO reprezinta pentru AXA MBASK, inainte de toate, un sistem pentru managementul calitatii care functioneaza cu adevarat in companie, garantand conformitatea cu standardele internationale, confirmand inalta calitate a serviciilor noastre de asigurare si stand marturie pentru modul eficient de tratare a proceselor de afaceri ale companiei. Ne-am fixat o sarcina de imbunatatire continua a proceselor de afaceri, iar sistemul de management al calitatii joaca un rol important in indeplinirea ei”.

Faptul ca sistemul de management al calitatii s-a imbunatatit continuu in fiecare an incepand din 2004 demonstreaza obiectiv ca AXA MBASK este capabila sa ofere servicii de calitate in industria asigurarilor in timpul auditurilor de certificare.

In luna octombrie a anului trecut, compania de asigurari MBASK si-a schimbat principalul actionar. In urma cumpararii a 51% din actiuni, AXA Group (Franta) a achizitionat firma MBASK prin intermediul filialei sale AXA Sequros Generales, SA, De Sequros Y Reasequros (Spania). Pe 7 decembrie 2010, licenta MBASK a fost actualizata la AXA MBASK, acest lucru avand legatura cu schimbarea numelui companiei. (http://abc.az)

› AXA MBASK a trecut testul de conformitate ISO