Home > Stiri EXTERNE > Banca BNP Paribas extinde certificarea ISO 9001

Banca BNP Paribas – El Djazaïr isi extinde domeniul certificarii ISO 9001:2008 pentru calitate

2 iulie 2012. BNP Paribas – El Djazaïr, filiala bancii franceze BNP Paribas, a obtinut de curand certificarea ISO 9001:2008 pentru comisioanele aferente acreditivului documentar, transferurile bancare gratuite si acreditivele documentare pentru export, a anunta ieri BNP Paribas – El Djazaïr intr-un comunicat de presa.

Banca privata “isi extinde astfel domeniul de acoperire a certificarii ISO 9001 asupra activitatilor sale de comert international, ea obtinand prima data certificarea ISO in mai 2011, noul domeniu acoperind de acum inainte toate operatiunile legate de acreditive si de comisioane, de transferuri si de garantii internationale,” s-a precizat in respectivul comunicat.

Potrivit institutiei financiare, procesul de certificare “ilustreaza politica privind calitatea a grupului BNP Paribas si doreste sa arate angajamentul acestuia fata de clientii sai.”

O politica inchegata, a amintit banca franceza, in jurul a “trei axe principale: promovarea expertizei locale si asigurarea unui transfer de know-how prin dezvoltarea competentelor colaboratorilor, securizarea operatiunilor si imbunatatirea eficacitatii si rapiditatii in diferite puncte de control si imbunatatirea satisfactiei clientilor in cadrul operatiunilor desfasurate de acestia pe plan international,” dupa cum s-a mentinonat in comunicatul de presa dat publicitatii de filiala BNP Paribas – El Djazaïr. Pentru mai multe informatii, vizitati http://bnpparibas.dz.

› Banca BNP Paribas extinde certificarea ISO 9001