Home > Stiri EXTERNE > Blue Ocean obtine certificarea ISO 13485 pentru producerea de sisteme citometrice in flux

24 februarie 2011. Pembroke Pines, Florida: Blue Ocean Biomedical a obtinut certificare ISO 13485 pentru producerea de echipament medical. Pe langa certificarea pentru proiectarea si dezvoltarea produselor, aceasta inregistrare certifica si faptul ca firma respecta standardul 13485 privind producerea, distributia si mentenanta sistemelor citometrice in flux.

“Dat fiind faptul ca Blue Ocean comercializeaza primul citometru in flux load & go™ (tehnică funcţională în care fazele de dispoziţie şi de executare ale unui program coincid), aceasta certificare reprezinta un semnificativ pas inainte in strategia noastra de ansamblu,” a declarat Ernie Thomas, presedinte.

“Pe piata noastra globala, standardele de calitate pentru instrumentele medicale devin din ce in ce mai stricte si, in acelasi timp, mai diverse. Certificarea ISO 13485 ne ofera un cadru de lucru adecvat indeplinirii cerintelor clientilor si reglementarilor locale.”

Despre Blue Ocean Biomedical
Blue Ocean Biomedical, o companie cu capital privat, certificata ISO 13485, cu sediul in Pembroke Pines, Florida, s-a specializat in dezvoltarea si producerea de sisteme automate load & go™ de analiza celulara dedicate monitorizarii imunitatii si aplicatiilor asociate (http://www.blueoceanbio.com).

Sistemele Blue Ocean sunt optimizate intr-o maniera care sa se adreseze nevoilor de aplicatii in care rezultatele testelor sunt solicitate in mai putin timp, cu o eficienta sporita si cu costuri substantial mai mici. Noile sisteme brevetate de citometrie automata ale companiei combina pregatirea automata a mostrei si analiza ei intr-un singur sistem care este simplu, inteligent si eficient. sursa: www.redorbit.com

› Blue Ocean obtine certificarea ISO 13485 pentru producerea de sisteme citometrice in flux