Home > Stiri EXTERNE > Brainsway obtine marcajul CE

Brainsway primeste marcajul CE pentru sistemul sau de tratament al durerii cronice neuropate Deep TMS

Ierusalim, Israel. 2 iulie 2012. Brainsway Ltd. anunta ca a primit aprobarea de a utiliza marcajul CE, ceea ce va permite comercializarea sistemului sau de tratare a durerii cronice neuropate Deep TMS atat in the Uniunea Europeana, cat si in tarile Asiei si Americii Latine care recunosc marcajul CE.

“Durerea neuropata este cel de-al saselea simptom pentru care Deep TMS a obtinut marcajul CE,” a comentat Uzi Sofer, directorul executiv Brainsway. “Am mai primit anterior marcajul CE pentru depresia clinica, pentru tulburarea bipolara, schizofrenie (simptomele negative), boala Parkinson si tulburarea de stres posttraumatic. Deoarece gama noastra terapeutica este in continua extindere, pentru noi este foarte incitant sa continuam sa aducem pe piata noi tratamente consacrate Deep TMS.”

Brainsway se dedica dezvoltarii si comercializarii sistemelor Deep TMS (stimulare magnetica transcraniana) – dispozitive medicale inovatoare si neinvazive utilizate in tratarea unei game variate de dereglari neurologice si psihopatologice. In principiu, orice tulburare care are legatura cu creierul uman si este asociata unei activitati patologice poate fi tratata prin aceasta metoda.

Printre potentialele aplicatii ale sale se numara dependentele, schizofrenia, obezitatea, bolile Parkinson si Alzheimer, autismul si tulburarea de stres posttraumatic. Compania s-a axat initial pe tratamentul depresiei. Actiunile companiei sunt tranzactionate la Bursa de Valori Tel Aviv.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.brainsway.com.

› Brainsway obtine marcajul CE