Home > Stiri EXTERNE > BTC Electronic Components obtine certificat ISO 9001:2008

Distribuitorul de conectori militari BTC Electronic Components obtine un certificat ISO 9001:2008

25 februarie 2011. BTC Electronic Components, Inc., furnizor de conectori si accesorii de interconectare de inalta fiabilitate, a incheiat recent auditul anual ISO si procesul de recertificare. In urma acestor verificari, BTC a trecut la cel mai nou standard ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii. BTC este o companie certificata ISO din anul 2005.

Domeniul inregistrarii acopera distribuirea de componente electronice, asamblarea de conectori electrici si electronici, specificatii industriale sau/si militare. Auditul s-a incheiat fara probleme.

BTC este, de asemenea, certificat AS9100 Revision B si se afla pe lista OASIS (Online Aerospace Supplier Information System) alcatuita de Grupul International al Calitatii Aerospatiale. La cel mai recent audit AS9100, BTC a obtinut un scor de 100%. Operatiunile de asamblare BTC sunt certificate cu standardul militar MIL-STD-790.

Despre BTC Electronic Components:
BTC Electronic Components, Inc. este un furnizor de conectori, accesorii de conectare si alte componente cerute in urmatoarele domenii: militar, aerospatial, industrial, telecomunicatii, controlul proceselor.

Firma este certificata cu standardele ISO9001:2008, AS9100 si MIL-STD-790. BTC ofera asamblari la comanda, modificari ale componentelor standard, solutii de impachetare personalizate, suport tehnic, proiecte specifice, ca si servicii cu valoare adaugata, ca de exemplu livrare rapida, coduri de bare si sisteme ce permit unor calculatoare a doua companii sa faca schimb de documente referitoare la diverse tranzactii (EDI).

BTC este un producator si distribuitor autorizat de conectori si accesorii de conectare pentru industriile aerospatiala, militara si comerciala inca din anul 1980.Pentru mai multe informatii, vizitati www.BTCElectronics.com. (sursa: www.prlog.org)

› BTC Electronic Components obtine certificat ISO 9001:2008