Home > Stiri EXTERNE > BTL dobandeste acreditarea ISO 9001

BTL dobandeste acreditarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

28 iunie 2011. BTL Group Ltd, cel mai important furnizor de solutii de evaluare electronica din Regatul Unit al Marii Britanii, anunta cu mandrie dobandirea acreditarii ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii. Aceasta confirma faptul ca BTL si-a pus la punct un sistem de monitorizare si de imbunatatirea calitatii – lucru esential, de altfel, pentru furnizorii de servicii din industria examinarilor.

Eforturile pentru obtinerea calitatii in cadrul BTL au venit de sus; consiliul de administratie BTL a fost dornic sa implementeze initiativele privind calitatea in toate aspectele afacerii. Pentru clienti, aceasta masura va spori increderea lor in inalta calitate a produselor si a serviciilor BTL, ei bucurandu-se de o functionare mai eficienta si mai eficace a afacerii. Gratie masurarii constante a calitatii si a procedurilor care garanteaza ca sunt luate masuri corective ori de cate ori apar defecte, clientii BTL vor beneficia de servicii din ce in ce mai competitive.

Keith Myers, directorul general al BTL, a declarat: “A obtine acreditarea ISO 9001 aferenta managementului calitatii inseamna ca insisi clientii nostri pot fi asigurati de continuitatea calitatii si de seriozitatea BTL in furnizarea de servicii la un standard mai inalt, calitatea serviciilor noastre fiind atinsa prin abordarea tuturor sarcinilor intr-o maniera sistematica si orientata spre procese.”

Sonya Whitworth, director de operatiuni la BTL, a adaugat: “Obtinerea certificarii ISO 9001 sprijina ceea ce BTL reprezinta si ceea ce facem noi in calitatea noastra de companie. Sunt foarte incantata ca am castigat aceasta certificare, care ne etaleaza angajamentul absolut fata de calitate.”
Despre BTL

BTL este o companie independenta, orientata spre clienti, care colaboreaza cu unele dintre cele mai mari organisme de acreditare si guvernamentale din Regatul Unit si care ofera, pe plan international, o varietate de solutii de invatare online (e-Learning) si de evaluare electronica (e-Assessment).

BTL a creat una dintre cele mai inteligente, mai sigure si mai inovatoare solutii de evaluare electronica de pe piata, Surpass. Surpass este folosit de numeroase organisme de importanta majora pentru a-si dezvolta si pune la dispozitie programele lor globale de evaluare electronica.

Puteti gasi mai multe informatii despre BTL, produsele si serviciile sale, la adresa: www.btl.com. sursa: www.trainingpressreleases.com

› BTL dobandeste acreditarea ISO 9001