Home > Stiri EXTERNE > Byrne Engineering primeste certificarea ISO 9001

12 iulie 2011. Toronto. Byrne Engineering Inc., o sucursala a companiei de servicii energetice Ameresco Canada Inc., anunta cu mandrie primirea certificarii ISO 9001:2008.

Certificarea ISO 9001  recunoaste sistemul de management al calitatii implementat de organizatie, care este in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008 in furnizarea sa de servicii de consultanta tehnica unei game largi de clienti industriali, comerciali si persoane fizice.

“In calitate de organizatie certificata ISO, Byrne este recunoscuta de clientii si colegii nostri din toate sectoarele ca mentinand procese si proceduri consecvente care garanteaza calitatea activitatilor noastre. O certificare ISO ofera ocazii de afaceri in noi sectoare si industrii, prezentand o pleiada de oportunitati,” a declarat Andre Martineau, vicepresedinte senior la Byrne Engineering.

“Certificarea ISO primita de Byrne Engineering reprezinta o recunoastere semnificativa a consecventei de care da dovada intreaga echipa in activitatile pe care le desfasoara. Suntem mandri de ceea ce a realizat Byrne. Certificarea este in acord cu planul nostru de afaceri pe termen lung si cu eforturile pe care le depunem pentru o crestere si o dezvoltare continue,” a spus director executiv la Ameresco Canada, Anthony Da Silva.

Byrne Engineering Inc. a devenit o sucursala a Ameresco Canada Inc. in septembrie 2009.

Despre Ameresco Canada
Ameresco Canada Inc. este o companie de management al serviciilor energetice, care ofera solutii durabile cu efecte minime asupra mediului si servicii de reconditionare a facilitatilor noi sau deja existente, ca si alte solutii, clientilor din sectoarele educatiei, locuintelor pentru populatie, guvernelor federale si provinciale, autoritatilor municipale, sectorului de ingrijire a sanatatii, celui industrial si celui comercial.

Ameresco Canada se straduie sa prezinte clientilor sai cele mai noi solutii de reconditionare care sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera, sa pastreze resursele si care sa reduca dependenta de solutiile costisitoare traditionale – toate acestea prin utilizarea de proiecte si constructii ecologice si de tehnologii “curate” ca cele solare, eoliene, geotermale, hidroelectrice, bazate pe gaze din gropile de gunoi ecologice, biomasa, biogaz etc. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ameresco.ca.

› Byrne Engineering primeste certificarea ISO 9001