Home > Stiri EXTERNE > CareFusion obtine certificare ISO 14001

CareFusion obtine certificatul ISO 14001 pentru sistemul de management al mediului

Certificarea voluntara demonstreaza angajamentul companiei fata de practicile globale de afaceri responsabile cu privire la mediul inconjurator

San Diego, California. 20 septembrie 2011. CareFusion, un lider mondial in domeniul tehnologiei medicale, a anuntat astazi ca a castigat certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 14001:2004 pentru sistemele de management al mediului implementate in cele 16 locatii ale sale din intreaga lume.

Aceasta realizare demonstreaza angajamentul companiei CareFusion fata de practicile globale de afaceri responsabile fata de mediul inconjurator. Prin certificarea ISO 14001, CareFusion este de acord sa isi continue initiativele de reducere a deseurilor si de reciclare, consumul inteligent de energie si de materiale si sa elaboreze procese prin care sa isi gestioneze problemele ambientale.

“La CareFusion, luam in serios responsabilitatea de a avea grija de mediu,” a precizat Neil Ryding, vicepresedinte executiv. “Certificarea ISO 14001:2004 este o proba a angajamentului nostru fata de imbunatatirea continua a performatei noastre ambientale si fata de indeplinirea asteptarilor clientilor nostri.”

CareFusion a demarat procesul de inregistrare ISO 14001:2004 la inceputul lui 2011. Personalul din intreaga companie a trebuit sa demonstreze ca intelege standardul ISO 14001:2004 in fata unei agentii independente de audit, expunandu-i acesteia politicile documentate privind mediul si procesele de management aplicate. Agentia a efectuat auditurile de certificare in vara lui 2011 si a finalizat aprobarea certificarii in luna septembrie.

CareFusion este o corporatie mondiala care deserveste industria ingrijirii sanatatii prin produse si servicii care ajuta spitalele sa isi imbunatateasca masurabil siguranta si calitatea serviciilor de ingrijire pe care le ofera. CareFusion are peste 14000 de angajati in diversele sale locatii. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.carefusion.com.

› CareFusion obtine certificare ISO 14001