Home > Stiri EXTERNE > CC obtine o noua certificare ISO a calitatii

Colson Caster primeste o noua certificare ISO a calitatii

16 iunie 2011. Corporatiei Colson Caster i s-a decernat un nou certificat prin care se asigura calitatea din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO). Organizatia monitorizeaza modul in care producatorii adera la familia de standarde certificabile ISO 9000. Certificarea reprezinta in acest caz o recunoastere internationala a practicilor superioare de management al calitatii.

Certificarile sunt esentiale si au o mare valoare pentru companiile producatoare, si asta deoarece din ce in ce mai multi clienti insista asupra dovedirii alinierii la standardele ISO inainte de a-si pune macar problema de a achizitiona sau nu produse.

“Este o mare realizare pentru noi sa obtinem din nou certificarea sistemului nostru de management al calitatii,” a spus Vince Caligiuri, inginer sef al calitatii la Colson. “Telul nostru este sa satisfacem cerintele clientilor nostri, iar ISO 9001 este in mod cert unul din punctele de referinta esentiale pentru a face afaceri in domeniul productiei, atat de competitiv din ziua de azi.”

ISO 9001:2008 este un standard care pune la dispozitie o serie de cerinte exigente in ceea ce priveste sistemul de management al calitatii.

Standardul ISO 9001:2008 creeaza un cadru de lucru dovedit si testat cu ajutorul caruia sunt gestionate procesele dintr-o companie astfel incat sa rezulte constant produse care sa satisfaca asteptarile clientilor. Alte standarde din aceeasi familie acopera si ele aspecte specifice de afaceri ca: terminologia, imbunatatirea performantei, auditarea proceselor, documentatia si practicile de formare.

Despre Colson Caster Corporation
De peste un secol, Colson Caster Corporation a oferit lumii cea mai larga gama de inalta calitate de roti si rotile. Cu sediul central in Jonesboro, Arkansas, in ultimii 50 de ani, si avand la dispozitie un spatiu de productie avansata tehnologic de aproximativ 140000 de metri patrati, Colson proiecteaza si produce cea mai mare selectie de roti, rotile si accesorii din industrie.

Compania este lider de inovatii in ceea ce priveste rotilele si construieste modele de rotile exclusive pentru piete din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul companiei: www.colsoncaster.com. sursa: www.ecnmag.com

› CC obtine o noua certificare ISO a calitatii