Home > Stiri EXTERNE > CEMCO, Inc. castiga certificarea ISO 9001:2008

Certificarea ISO este o recunoasterea a angajamentului luat de CEMCO fata de calitate si fata de satisfactia clientilor

Belen, New Mexico. 19 septembrie 2011. CEMCO, Inc., lider in productia de turboconcasoare cu ax vertical, a anuntat astazi ca a obtinut certificarea ISO 9001:2008 (managementul calitatii) pentru “proiectarea, fabricarea, asamblarea si suportul post-vanzare al echipamentelor de constructii.” Certificarea demonstreaza angajamentul luat de CEMCO fata de calitatea produselor si proceselor sale si dedicarea sa fata de satisfactia clientilor.

ISO 9001:2008 este ultima editie a standardului ISO 9001, care a devenit punctul global de referinta in asigurarea faptului ca un sistem de management al calitatii este operational, satisfacand cerintele privind calitatea, cu scopul de a creste satisfactia clientilor in relatia furnizor-client.

Compania CEMCO, Inc. a fost premiata cu certificarea ISO 9001 in urma unui audit exhaustiv si a unei evaluari riguroase a sistemului si proceselor sale de management al calitatii, audit efectuat de o agentie de certificare acreditata de ISO, Perry Johnson Registrars, Inc.

“ISO 9000:2008 mi-a dovedit ca timpul si eforturile depuse de echipa de management pentru a implementa acest program in compania noastra au meritat osteneala,” a spus Neil Hise, presedintele CEMCO, Inc. “De fapt ne-am schimbat “cultura” si ne-am imbunatatit serviciile si produsele in acelasi timp. Acesta este un proces de imbunatatire continua si sunt foarte multumit ca ne-am dat silinta de a-l implementa in cadrul CEMCO. In mod cert ne va ajuta sa ne imbunatatim continuu raspunsul la nevoile clientilor in viitorul apropiat,” a continuat Hise.

CEMCO, Inc. este o afacere de familie la a treia generatie, care si-a castigat in timp reputatia de lider mondial in tenologia de concasare de impact cu ax vertical. Aceasta tehnologie CEMCO este dovedita ca eficienta in prelucrarea agregatelor, reciclare, extragerea de minerale pretioase si aplicatii privind energia curata. In prezent, CEMCO furnizeaza echipament de concasare in 22 de tari si majoritatii producarilor importanti din lume, ca si celor mai ecologiste companii. CEMCO ofera servicii complete de inginerie si alte servicii de manufacturare. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.cemcoturbo.com.

› CEMCO, Inc. castiga certificarea ISO 9001:2008