Home > Stiri EXTERNE > Centrala termoelectrica se certifica OHSAS 18001

Centrala termoelectrica Tata Power din Trombay se certifica OHSAS 18001 (sanatate si securitate ocupationala)

12 noiembrie 2011. De peste noua decenii, TATA Power furnizeaza energie fiabila si de calitate orasului Mumbai. Ca recunoastere a practicilor de management al sanatatii si securitatii ocupationale aplicate in centrala sa termoelectrica din Trombay, compania a primit de curand certificarea OHSAS 18001, valabila in urmatorii 3 ani.

OHSAS 18001 este o specificatie internationala privind sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

OHSAS 18001 a fost creat prin intermediul unui efort conjugat depus de mai multe importante organisme nationale de standardizare, organisme de certificare si firme de consultanta specializata. Centrala Tata Power din Trombay a obtinut aceasta certificare in urma incheierii cu succes a unui audit care a durat doua zile si a acoperit toate cele trei sisteme. Agentia externa de certificare TUV Nord nu a gasit nicio neconformitate in timpul auditului efectuat.

Comentand pe marginea recentului eveniment, dl Ashok Sethi, vicepresedintele zonei Mumbai, a declarat:

“Ne dedicam practicilor globale de management al calitatii si sigurantei pentru a oferi valoare clientilor nostri. Aceasta subliniaza stradania noastra de a ne mentine si de a ne imbunatati continuu sistemul de management al sanatatii si sigurantei la locul de munca. Suntem fericiti si pentru ca am incheiat cu succes auditul de certificare cu zero neconformitati.”

Centrala termoelectrica Tata Power din Trombay a primit cel mai important premiu pentru performanta constanta si exceptionala dovedita in privinta sigurantei in cadrul evenimentului Annual Greentech Safety Award 2011, alaturi de ravnita distinctie ‘Gold’ pentru rezultate excelente in managementul mediului la categoria centrale termoelectrice.

Printre alte realizari se mai numara si premiile pentru calitate primite in cadrul recentului Quality Circle Forum of India si clasarea pe locul al treilea intre companiile anului recunoscute de evenimentul Asian Power Awards 2011, care a avut loc in Malaezia. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.tatapower.com.

› Centrala termoelectrica se certifica OHSAS 18001