Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 22000 pentru o firma de catering

Muscat, Oman. 28 august 2012. O mare firma de catering industrial din Oman, Newrest Wacasco, a anuntat ca a castigat de curand ravnita certificare ISO 22000 pentru mentinerea standardelor de calitate a alimentelor in toate activitatile pe care le desfasoara.

Ca parte a grupului Newrest, compania are ca partener local grupul Omzest. Ea ofera o paleta larga de servicii, de la catering la menaj si managementul facilitatilor.

Newrest Wacasco a primit certificarea ISO 22000:2005, unul dintre cele mai inalte standarde pentru sistemele de management al sigurantei alimentare, in urma unui audit cuprinzator efectuat de un organism de certificare ISO, care a evaluat si a aprobat sistemul de management al sigurantei alimentare implementat de companie.

Acesta certificare demonstreza pozitia de varf ocupata de Newrest Wacasco in domeniul sau de activitate in privinta celor mai bune practici si a dezvoltarii durabile a industriei alimentare, potrivit unei surse oficiale din companie.

“Certificarea ISO ne indeplineste scopul de a atinge un standard recunoscut pe plan international pentru sistemul de management al sigurantei alimentare pe care il aplicam in toate operatiunile noastre si in cadrul caruia utilizam atat o abordare orientata catre sistemul de management, cat si procesul HACCP (analiza riscurilor si a punctelor critice de control),” a remarcat directorul general Fabien Revol.

“Implementata la scara larga de colaboratorii Newrest, acreditarea ISO ne ajuta si sa castigam mai multa incredere din partea clientilor si a angajatilor nostri,” a subliniat el.

“Iar asta nu e tot, certificarea ne ajuta sa ne gestionam mai bine standardele de siguranta a alimentelor si sa putem garanta ca respectam legile nationale stricte referitoare la siguranta alimentelor, ca si cerintele din diverse sectoare ca petrol si gaze, asistenta medicala si multe altele,” a mai spus Revol.

“Primirea acestei prestigioase certificari confirma angajamentul asumat de Newrest Wacasco in privinta sigurantei alimentelor si telul companiei de a adera la cele mai inalte standarde internationale ale calitatii, sustenabilitatii si transparentei,” a concluzionat directorul general Newrest Wacasco.

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.newrest.eu si www.omzest.com.

› Certificare ISO 22000 pentru o firma de catering