Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 27001 obtinuta de The Bunker

The Bunker obtine certificarea ISO 27001 pentru securitatea informatiilor

Centrul de date care functioneaza intr-un buncar din timpul razboiului dovedeste ca este inca foarte sigur

30 iunie 2011. The Bunker – companie care afirma despre sine ca este unul dintre centrele de colocare de date cele mai sigure din Europa, avand sediul intr-un buncar din al doilea razboi mondial – a obtinut acreditarea ISO 27001 pentru sistemul sau de management al securitatii informatiei.

Certificarea securitatii informatiei este valabila in urmatorii trei ani, urmand dupa cea obtinuta initial in martie 2008.

Certificatul ISO 27001 confirma angajamentul luat de The Bunker fata de monitorizarea continua, analizarea si imbunatatirea sistemului de management al securitatii informatiei si a abordarii sale orientate spre reducerea la minim a riscurilor.

Buncarul mentionat mai sus se afla in apropiere de autostrada M25 care inconjoara Londra. El a fost construit initial pentru a gazdui sisteme de aparare aeriana ale Marii Britanii.

Compania si-a adaugat recent un serviciu de planificare a continuitatii afacerilor portofoliului sau de solutii privind managementul riscului, acesta furnizand investigatii asupra potentialilor factori perturbatori, ca si functii si recomandari referitoare la managementul situatiilor de criza.

Acest nou serviciu se bazeaza foarte mult pe continutul standardului ISO27001, oferind un plan de continuitate a afacerii care poate fi auditat.

Compania de conferinte audio , video si web Touchline Video a ales de curand The Bunker pentru gazduirea operatiunilor sale, optand pentru un serviciu administrat care se ocupa de esentialul afacerii, inclusiv de suportul tehnic si de vanzari.

Compania Krystal Hosting a investit si ea de curand (pretul nu a fost precizat in stire) intr-un pachet dedicat oferit de The Bunker.

Vizitati site-ul companiei, http://www.thebunker.net/, pentru mai multe informatii. sursa: www.datacenterdynamics.com

› Certificare ISO 27001 obtinuta de The Bunker