Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 9001 de la Biroul Britanic de Evaluare

Smart Platform Rental Limited obtine inregistrarea ISO 9001 de la Biroul Britanic de Evaluare

Hemel Hempstead, Hertfordshire. 6 iulie 2011. Smart Platform Rental, cea mai mare companie din Anglia de inchirieri de platforme pentru transportul camioanelor usoare, a obtinut certificarea recunoscuta international pentru managementul calitatii, ISO 9001, pozitionandu-se ca una dintre putinele companii din industria sa care sa fi primit acreditarea calitatii.

Evaluarea independenta a fost efectuata de Biroul Britanic de Evaluare, lider intre organismele de certificare, si a demonstrat angajamentul luat de Smart Platform fata de serviciile oferite clientilor si fata de calitatea furnizarii lor.

Smart Platform a castigat dreptul de a expune ravnitele logouri British Assessment Bureau si ISO 9001 pentru a demonstra conformitatea cu standardul. ISO 9001 a fost lansat pentru prima data in 1987, cerand organizatiilor sa demonstreze ca fac ceea ce spun ca fac si ca au implementat un sistem de management al calitatii care garanteaza consecventa si imbunatatirea, conducand la niveluri inalte de performanta si de satisfactie a clientilor. Organizatiile certificate se dedica imbunatatirii continue si sunt evaluate anual pentru a garanta ca progresul este mentinut.

Smart Platform a demonstrat, de-a lungul unui audit de mari proportii, ca pune la dispozitie servicii de inalta calitate in ceea ce priveste fiabilitatea si masurile de control aplicate proceselor, ceea ce ofera un nivel inalt de incredere clientilor. Guy Willett, director comercial la Smart Platform Rental, a declarat: “Suntem extraordinat de multumiti ca am dobandit certificarea ISO 9001, deoarece aceasta subliniaza angajamentul nostru fata de clienti si atentia sporita pe care o acordam calitatii.

Nu multi clienti ajung sa vada activitatile din spatele birourilor furnizorilor lor si sa isi dea seama pe deplin ca aceleasi standarde riguroase sunt folosite si acolo. Aceasta recunoastere demonstreaza ca putem oferi o solutie de calitate de la un capat la altul, de la pretul estimativ pana la furnizarea serviciilor.”
sursa: www.prweb.com

› Certificare ISO 9001 de la Biroul Britanic de Evaluare