Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 9001 obtinuta de o companie militara

Compania militara privata DSD&M primeste certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

Olanda. 4 octombrie 2011. Compania militara privata de dragare si minare la mare adancime DSD&M a primit certificarea ISO 9001:2008 pe 22 septembrie. Din 2008, DSD&M si-a concentrat eforturile asupra dezvoltarii si furnizarii de utilaje de excavare la mare adancime controlate de la distanta si de sisteme verticale de transport. Pentru a sprijini aceste zone de interes ale companiei, este esentiala garantarea calitatii procedurilor interne.

Eforturile companiei au fost recunoscute luna trecuta prin primirea certificarii ISO 9001:2008 (un standard ISO pentru managementul calitatii), realizare care subliniaza inaltele standarde aplicate de DSD&M.

Procedurile ISO de evaluare si de certificare ISO au fost efectuate de Bureau Veritas Certification.

Activitatile recent certificate desfasurate de DSD&M vor avea ca rezultat o mai buna plasare a companiei pe segmentul de piata al minarii si dragarii la mare adancime si in larg. Certificarea ofera posibilitatea de a oferi servicii specializate si expertiza de varf clientilor care stipuleaza o astfel de cerinta. Pentru mai multe informatii despre DSD&M, vizitati site-ul web www.ihcmerwede.com.

› Certificare ISO 9001 obtinuta de o companie militara