Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 9001 obtinuta de ONAS

Directia regionala a Oficiului National de Asanare este certificata ISO 9001 (sistemul managementului calitatii)

Tunisia, 28 iulie 2011. Directia regionala a Oficiului National de Asanare (ONAS) din Ariana a fost certificata recent ISO 9001 pentru nivelul serviciilor pe care le ofera.

In cursul ceremoniei care a avut loc cu aceasta ocazie in capitala Tunisiei, dl Salem Hamdi, secretar de stat insarcinat cu mediul, a pus accentul pe importanta atribuita acestei intreprinderi prestatoare de servicii.

In acelasi context, el a facut un apel catre imbunatatirea sporita a calitatii serviciilor acordate de ONAS, acesta trebuind sa depuna toate eforturile in vederea raspunderii la reclamatii cu rapiditatea si eficienta care se cer.

Dl Khalil Attia, presedintele consiliului de administratie al ONAS, a indicat, la randul sau, ca acest certificat iso 9001 este rodul eforturilor depuse de serviciile de calitate apartinand Oficiului in special in cursul ultimilor doi ani, in materie de dezvoltare a serviciilor de receptionare a cererilor si a timpului scurs pana la rezolvarea acestora.

Orice cetatean care dovedeste ca nu beneficiaza de serviciile acordate de ONAS isi poate recupera taxele deja platite intreprinderii, a mai subliniat ultimul vorbitor citat.

ONAS a obtinut de curand premiul calitatii “MARHBA” pentru calitatea serviciilor acordate de biroul sau de relatii cu publicul. sursa: www.tunisiesoir.com

› Certificare ISO 9001 obtinuta de ONAS