Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO/IEC 17025:2006 pentru OMZ-Izhora

Centrul de cercetare si de dezvoltare OMZ-Izhora isi incheie cu succes acreditarea competentei sale tehnice, primind certificarea ISO/IEC 17025:2006

26 iulie 2011. Centrul de cercetare si de dezvoltare OMZ-Izhora si-a incheiat cu succes procesul de certificare a standardului GOST R* ISO/IEC 17025:2006.

Certificarea de acreditare ISO 17025, valabila pana pe 14 iulie 2016, atesta ca centrul de cercetare si de dezvoltare se afla in conformitate cu cerintele standardului GOST R ISO/MEK 17025-2006 (ISO/IEC 17025:2005) si este acreditat pentru competenta sa tehnica si independenta sa de a efectua sarcini de testare conforme domeniului certificarii.

Acreditarea este confirmata de Registrul Unit al organizatiilor acreditate de Agentia Federala de Reglementari Tehnice si de Metrologie (Rosstandard).

Domeniul de acreditare al centrului include atat produsele traditionale, ca si produsele testate conform unui numar de reglementari tehnice, incluzand diverse standarde internationale (ASME, ATSM, etc). Aceste produse includ echipamentele din otel, grele, energetice, de transport, chimice si petrochimice, utilaje universale, echipament nuclear, produse din metal, tevi/conducte, produse industriale, aliaje din metale feroase si neferoase.

Acreditarea centrului de cercetare si de dezvoltare in sistemul GOST R este rezultatul eforturilor depuse constant de toti angajatii, fiind o dovada a competentei sale care garanteaza inalta calitate a serviciilor oferite clientilor.

Laboratorul de mediu al centrului de cercetare si de dezvoltare a fost si el acreditat din nou in sistemul de acreditare a laboratoarelor analitice (SAAL). Certificatul de acreditare este valabil pana pe 12 iulie 2016. Domeniul acreditarii acopera apa potabila si menajera, emisiile industriale si mediul de lucru.

OMZ Group este o companie de varf din industria grea, specializata in ingineria, producerea, vanzarea si suportul tehnic oferit echipamentelor destinate industriilor: nucleara, ulei si gaze, exploatarea miniera, ca si in productia de otel special si in furnizarea de servicii industriale. Unitatile OMZ Group au sediul in Rusia si in Republica Ceha. Grupul este controlat de Gazprombank.

Vizitati http://www.omz.ru/eng pentru mai multe informatii despre companie.

*Certificatul de conformitate GOST R (Certificat de calitate) este un document oficial, emis conform normelor de certificare, care confirma concordanta produselor si a serviciilor cu cerintele standardelor statului, stabilite de legislatia Federatiei Ruse cu referire la certificarea productiei si a serviciilor. Conform legislatiei, nu sunt admise catre vanzare marfurile ce nu contin referire la certificarea obligatorie (valabil pentru marfurile de provenienta locala si importate). Sursa: www.cicc.ro.

› Certificare ISO/IEC 17025:2006 pentru OMZ-Izhora