Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO obtinuta de Groveley Detection

Groveley Detection inregistreaza un succes al sistemului sau de management al mediului, obtinand ISO 14001

Groveley Detection, o companie de detectare a pericolelor din Christchurch, Marea Britanie, a primit certificarea sistemului sau de management al mediului ISO 14001, pe care l-a incorporat in deja existentul sau sistem al calitatii certificat conform standardului ISO 9001.

Directorul general Robert Bennet a declarat: “In urma cu mai multi ani am inceput sa introducem initiative privind protectia mediului, iar decizia de a obtine certificarea oficiala a fost luata in acord cu angajamentul Groveley fata de imbunatatirea continua si de sensibilizarea la impactul asupra mediului.”

ISO 14001 ofera clientilor asigurarea ca sistemele interne au fost auditate, autorizate si certificate de catre un organism extern independent. Cerintele clientilor vor continua sa fie indeplinite in timp ce Groveley isi va mentine cele mai bune practici de protejare a mediului in timpul acestui proces.

Toti angajatii au urmat programe de formare avand ca subiect sistemul calitatii; acestea au fost organizate de compania partenera RDA Consultancy.

ISO 14001 este un standard recunoscut pe plan international pentru sistemul de management al mediului, care functioneaza alaturi de sistemul de management al calitatii ISO 9001.

Vizitati www.groveley.co.uk pentru mai multe informatii despre activitatile companiei.

› Certificare ISO obtinuta de Groveley Detection