Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO pentru sisteme de litografiere si laser

Ultratech obtine certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru operatiunile din Singapore si aceleasi recertificari pentru unitatea sa din SUA

Compania atinge cele mai noi standarde ISO ale calitatii si mediului in unitatile sale de productie din intreaga lume

San Jose, California. 13 septembrie 2011. Ultratech, Inc. (www.ultratech.com), lider in furnizarea de sisteme de litografiere si prelucrare laser utilizate in fabricarea dispozitivelor semiconductoare si a ledurilor de inalta stralucire (HB-LEDs), a anuntat astazi ca a castigat certificarile ISO 9001 : 2008 si ISO 14001 : 2004 din partea DQS-UL Group pentru sediul sau central de operatiuni internationale din Singapore si recertificarea pentru unitatea sa din San Jose.

Ultratech a anuntat recent deschiderea operatiunilor sale in Singapore, care includ proiectarea si fabricarea sistemelor sale de litografiere si a produselor inrudite, pe langa gazduirea operatiunilor internationale ale companiei de vanzare si de service. De asemenea, recertificarea unitatii din San Jose, California ii permite companiei Ultratech sa ofere clientilor sai globali aceleasi standarde ale inaltei calitati pretutindeni in unitatile sale de manufacturare.

Tammy Landon, vicepresedintele Ultratech, a declarat: “Ultratech se dedica celor mai inalte standarde ale managementului calitatii si ale sustenabilitatii mediului, si suntem multumiti ca DQS-UL ne-a recunoscut eforturile prin acordarea acestor certificari pentru operatiunile noastre din Singapore si prin recertificarea unitatii noastre din SUA. Acum, aceleasi procese, proceduri, instructiuni de lucru, sisteme si metodologii care au fost eficace in sediul nostru central din San Jose au fost implementate si in unitatea noastra din Singapore – creand o tranzitie dintr-o bucata a sistemelor si proceselor dintre cele doua unitati ale noastre de productie. Aceasta tranzitie le ofera clientilor nostri incredere ca orice sistem fabricat in Singapore va prezenta aceleasi standarde inalte ale calitatii, performantei si sustenabilitatii ca si un sistem contruit in San Jose.”

ISO 9001:2008 este ultima editie a standardului ISO 9001, care a devenit punctul de referinta global in asigurarea faptului ca un sistem de management al calitatii functioneaza intr-un mod care satisface cerintele privind calitatea si vizeaza cresterea satisfactiei clientilor in relatia lor cu furnizorii. In acelasi fel, ISO 14001:2004 este ultima editie a standardului ISO 14001, care face parte dintr-o serie de standarde recunoscute international, standarde concepute pentru a construi un sistem de management al mediului intr-o companie (SMM) si pentru a administra performanta acelui sistem prin care intreaga performanta ambientala a companiei este imbunatatita.

“Ultratech are rezultate exceptionale pentru o prima evaluare a unitatii sale din Singapore,” a declarat auditorul sef al DQS-UL. “A fost demn de remarcat in mod special faptul ca programele de formare extinse privind calitatea si sensibilizarea la problemele de mediu, atat pentru angajatii permanenti, cat si pentru cei cu contract, au fost foarte bine elaborate si implementate. In plus, am constatat o administrare excelenta a tuturor departamentelor unitatii.”

Puteti gasi mai multe informatii despre programul calitatii si mediului pe site-ul web al companiei, la adresa http://www.ultratech.com/about/green.shtml.

› Certificare ISO pentru sisteme de litografiere si laser