Home > Stiri EXTERNE > Certificari ISO 9001 si 27001 – Servicii de consultanta

Synowledge primeste certificarile ISO 9001 si ISO 27001 pentru solutiile si serviciile sale de consultanta

Stamford, Connecticut. 12 octombrie 2011. Compania Synowledge, lider de piata pe segmentul farmacovigilentei si al serviciilor IT asociate, destinate companiilor farmaceutice si biotehnologice, a anuntat astazi primirea prestigioaselor certificari ISO 9001 : 2008 si ISO 27001 :2005. Synowledge a primit aceste distinctii de la organismul de certificare BSI, ca urmare a indeplinirii indrumarilor elaborate de Organizatia Internationala pentru Standardizare. Compania a fost evaluata luand ca baza angajamentul sau de a-si mentine sistemul de management al calitatii si de a-si imbunatati continuu operatiunile si serviciile.

BSI, care este unul dintre liderii mondiali in privinta testarii, inregistrarii si certificarii standardelor internationale, a efectuat un riguros audit pentru a se asigura de angajamentul fata de calitate luat de Synowledge si de conformarea sa la cerintele standardelor ISO 9001:2008 si ISO 27001:2005.

Aceste certificari ISO sprijina obiectivele corporative ale Synowledge, consolidand, in acelasi timp, o cultura a excelentei. Deoarece Synowledge continua sa se extinda pe piete din intreaga lume, cadrul dezvoltat de ISO in privinta calitatii le garanteaza clientilor ca vor primi de la companie solutii si servicii de consultanta de talie mondiala.

“Faptul ca urmarim continuu sa ne imbunatatim robustele sisteme de management al calitatii si de management al securitatii informatiei va transforma Synowledge intr-o organizatie cu un veritabil angajament fata de calitate, fata de securitatea informatiei si fata de imbunatatirea continua,” a spus Javed Ahmed Baig, directorul calitatii in cadrul Synowledge.

“Implementarea standardelor ISO solicita mai mult timp si mai multe resurse in ciclul nostru de dezvoltare, insa beneficiile cantaresc mai greu pe termen lung decat aceste costuri,” a declarat Javed Baig, director de asigurare a calitatii la Synowledge. “Aceste procese vor garanta ca atingem cea mai inalta calitate posibila in solutiile pe care le oferim clientilor nostri si ca garantam ca satisfactia clientilor este prioritatea noastra cea mai importanta.”

Standardul ISO 9001:2008 are ca tema sistemele de management al calitatii dintr-o organizatie. ISO 27001:2005 a fost publicat in 2005 si este un standard care defineste cerintele necesare implementarii si mentinerii unui sistem de management al securitatii informatiei. Synowledge a castigat certificarea ISO 27001:2005 prin implementarea unor procese dovedite de reducere la minim a riscurilor legate de securitatea informatiei. Certificarea decernata de BSI acopera ambele sisteme de management.

“Synowledge este acum capabil sa isi expuna cu mandrie certificatele ISO 9001 si ISO 27001. Aceasta este o dovada tangibila a angajamentului nostru fata de calitatea superioara a serviciilor si fata de satisfactia clientilor prin intermediul facilitatii garantate de prelucrare a informatiilor,” a spus Ravindra N. din partea departamentului de certificare IT al BSI. “De la trecerea initiala in revista a documentatiei, pana la auditul final de evaluare, a fost o adevarata placere sa auditam Synowledge, datorita angajamentului lor total fata de inregistrarea ISO 9001 si ISO 27001 si fata de beneficiile directe pe care le vor avea pentru clientii lor.”

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, echipa Synowledge a lucrat cu organizatii de varf din domeniile farmaceutic, biotehnologic, dispozitive medicale si ingrijirea sanatatii. Synowledge are sediul central Stamford, Connecticut, SUA, si sucursale aflate in Ohio, in Regatul Unit, in Germania si in India.Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.synowledge.com. (sursa: www.openpr.com)

› Certificari ISO 9001 si 27001 – Servicii de consultanta