Home > Stiri EXTERNE > Certificat ISO 17025 pt. un Laborator de mase plastice

Un laborator de mase plastice din California castiga certificarea ISO 17025 (teste si calibrari de laborator)

Santa Ana, California. 30 septembrie 2011. Plastics Analytical Laboratory Inc. (PAL) a primit pe 27 septembrie notificarea obtinerii certificarii ISO 17025, un standard international care se ocupa de competenta de testare si de calibrare a laboratoarelor.

Aceasta certificare ISO 17025 ofera credibilitate si “ne plaseaza la un nivel diferit pe terenul competitional,” dupa cum a spus Brian Rubin, director tehnologic in cadrul PAL. “Avem parte de un acces destul de mare la piata, insa unii dintre clientii nostri prefera acreditarea.”

Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor din Frederick, Maryland, cunoscuta si ca A2LA, a condus procesul de certificare in colaborare cu Diana Randall, directorul calitatii laboratorului. PAL a luat initial legatura cu A2LA in luna martie anul trecut.

Fabricantul de compusi chimici personalizati Modified Plastics Inc., cu sediul in Santa Ana, a infiintat PAL ca pe o sucursala a sa in iunie 2008, cu scopul de a pune la dispozitia industriei de mase plastice servicii analitice si tehnice care implica frecvent dezvoltarea de noi produse, descompunerea materialelor (inginerie inversa) si analiza deficientelor.

Capacitatile PAL includ tehnici de calorimetrie diferentiala cu scanare si de spectroscopie in infrarosu cu transformata Fourier . Pentru mai multe informatii, vizitati online laboratorul la adresa http://paltechservices.com.

› Certificat ISO 17025 pt. un Laborator de mase plastice