Home > Stiri EXTERNE > Certificat de mediu ISO 14001 pentru Echo IPM

Echo Investment Property Management a obtinut cu succes certificatul ISO 14001 pentru managementul mediului

4 aprilie 2012. Echo Investment Property Management, compania care administreaza spatiile de inchiriat Echo Investment, a obtinut un certificat care ii confirma conformitatea sistemului de management al mediului cu cerintele standardului international ISO 14001:2004.

Obiectivul principal al standardului ISO 14001 este de a sprijini activitatile care au legatura cu protectia mediului si de a limita si de a preveni poluarea, iar modelul sistemului adoptat de acest standard implica perfectionarea, dezvoltarea si promovarea cunostintelor din acest domeniu.

Procesul de certificare incheiat cu succes este rezultatul unui standard de management care a fost folosit de companie de mult timp, pe de o parte, si raspunsul la asteptarile chiriasilor si ale partenerilor de investitii, pe de alta parte.

Wojciech Knawa, directorul Echo Investment Property Management, a declarat cu ocazia certificarii: “Indeplinirea standardelor de protectie a mediului este unul dintre instrumentele de baza ale implementarii unei politici ecologice in statele Uniunii Europene si un element deosebit de important de reglementare a relatiilor dintre mediu si economie. Implementarea standardelor permite reducerea la minim a influentei negative asupra mediului, ofera beneficii economice masurabile si este o componenta importanta a dezvoltarii companiilor.”

“Sistemul adoptat impune in special o imbunatatire continua si un control constant. Acest certificat este din ce in ce mai popular in Polonia, ceea ce dovedeste ca economia noastra s-a dezvoltat si ca sensibilizarea noastra fata de problemele ecologice este in crestere. Suntem fericiti ca si compania noastra poate participa activ la acest proces.”

Compania Echo Investment Property Management (fosta Est-On Property Management) administreaza in prezent 16 centre comerciale si cladiri de birouri (cu o suprafata bruta de inchiriat de 370000 m²) si ofera spatii pentru aproximativ 1000 de chiriasi. Pentru mai multe informatii, vizitati www.echo.com.pl/en.

› Certificat de mediu ISO 14001 pentru Echo IPM