Home > Stiri EXTERNE > Certificate ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004

Sediul central al URT Janesville obtine certificarile ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si e-Stewards(R) “Gold Standard” acordat firmelor de reciclare de deseuri electronice

Janesville, Wisconsin. 3 iunie 2011. Universal Recycling Technologies (URT) a obtinut trei certificari semnificative in aceasta luna pentru sediul sau central din Janesville, Wisconsin si pentru unitatea sa de procesare: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si certificarea standardului e-Stewards® pentru reciclare si reutilizare responsabila a echipamentului Certificarile reprezinta anii de efort concentrat depusi in slujba reciclarii etice si a functionarii responsabile. URT este cea de-a unsprezecea firma de reciclare din SUA care obtine o certificare e-Stewards® si lucreaza, in prezent, pentru certificarea tuturor unitatilor sale.

“Suntem foarte multumiti ca atat auditorii ISO, cat si cei e-Stewards au validat eforturile noastre continue de a recicla in mod responsabil si de a furniza in mod constant experiente de inalta calitate clientilor nostri. Pentru clientii nostri valorosi ca Samsung, un campion de cursa lunga al protectiei mediului, deja certificat e-Stewards, aceasta confirma si mai mult dedicarea de care dam dovada in industrie,” a declarat presedintele URT, Jim Cornwell. “Avem o echipa de profesionisti extrem de talentati aici. Aceste onoruri reprezinta o recunoastere a eforturilor depuse de ei.”

Standardul ISO 14001:2004 recunoaste aplicarea consecventa si succesul sistemului de management al sanatatii si sigurantei mediului implementat de o companie. Standardul ISO 9001:2008 face un pas in plus, certificand intregul sistem de management al calitatii dintr-o companie. El demonstreaza angajamentul companiei si capacitatea acesteia de a oferi calitate superioara si satisfactie clientilor.

Ambele standarde au fost dezvoltate de Organizatia Internationala pentru Standardizare. Prin intermediul procesului ISO, toate operatiunile desfasurate in sediul central al URT din Janesville – de la documentatie si pastrarea arhivelor pana la procesele de imbunatatire continua – au fost examinate si verificate.

URT foloseste metode de reciclare sigure prin care sticla este refolosita, impiedicand astfel plumbul sa polueze mediul si sa provoace daune. “Suntem mandri ca facem parte din efortul global in curs de desfasurare de a inlatura deseurile si de a ne refolosi resursele,” a adaugat Cornwell.

sursa: www.redorbit.com

› Certificate ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004