Home > Stiri EXTERNE > Certificate ISO obtinute de XTechnology

XTechnology a primit certificari ISO pentru reciclarea bunurilor IT

Compania a primit validarea pentru procesele sale de reciclare si de schimbare a destinatiei produselor IT de la un registru renumit pe plan mondial in privinta sistemelor calitatii si mediului

Danvers, Massachusetts. 4 august 2011. Intarindu-si si mai mult angajamentul fata de reciclarea ecologica a bunurilor IT, XTechnology Global a anuntat astazi incheierea cu succes a rigurosului audit de conformitate la standardele ISO/IEC pentru reducerea amprentei de carbon in domeniul IT.

Ravnitele certificari ISO 14001:2004 – pentru mediu, ISO 9001:2008 – pentru calitate si OHSAS 18001:2007 – pentru sanatatea si siguranta la locul de munca – au fost emise de Registrul Orion si se aplica reciclarii si recuperarii de deseuri electronice, inclusiv computere, monitoare si alte produse electronice uzate.

“Misiunea noastra consta in a preveni poluarea cu deseuri electronice si degradarea mediului, reducand, in acelasi timp, amprenta de carbon,” a spus Michael Saia, presedintele consiliului de administratie al XTechnology Global. “Aceste certificari recente sunt o marturie a procedurilor noastre si subliniaza responsabilitatea noastra corporativa de a ne imbunatati procesele si politicile in vederea ameliorarii mediului.”

Standardele industriale joaca un rol esential in promovarea sigurantei, calitatii si compatibilitatii privind bunurile IT. Aceste standarde sunt dezvoltate in principal de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO). ISO acopera si alte domenii tehnice, alte sectoare de servicii, sisteme de management si evaluarea conformitatii.

XTechnology Global ofera o gama de servicii care vizeaza planificarea si debarasarea de bunuri IT pentru a elimina riscurile si a reduce costurile echipamentelor noi prin prelucrare securizata, contopire, sortare si prin intermediul unei unitati de dezasamblare directa.

Specialitatea companiei este debarasarea si schimbarea destinatiei la sfarsitul ciclului de viata a computerelor inactive sau a echipamentului electronic de afaceri.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul web www.xtglobal-usa.com.

› Certificate ISO obtinute de XTechnology