Home > Stiri EXTERNE > Certificatul ISO 9001 obtinut de NexTech Materials

NexTech Materials primeste certificarea ISO 9001 : 2008

28 iunie 2011. NexTech Materials, lider in dezvoltarea si fabricarea de produse inovatoare pentru pietele energetice si de mediu, a primit certificarea ISO 9001 / 2008 pentru sistemul de management al calitatii, demonstrand un angajament fara compromisuri in furnizarea de produse si servicii de cea mai inalta calitate clientilor sai.

“Obtinerea certificarii valideaza toate eforturile noastre de a imbunatati calitatea si fiabilitatea produselor si serviciilor noastre,” a declarat William Dawson, presedintele consiliului de administratie al NexTech Materials. “Aceasta este o continuare a eforturilor noastre de a ne pozitiona ca furnizor principal de produse si de servicii pe pietele energetice si de mediu pe care le vizam, fiind si o realizare semnificativa in eforturile noastre de imbunatatire continua.”

“Clientii vor sa aiba incredere ca fac afaceri cu o organizatie care poate indeplini si chiar depasi nevoile lor oricand,” a precizat Lora Thrun, director comercial la NexTech. “Incheierea cu succes a procesului atat de riguros cerut de certificarea ISO 9001/2008 este un semn clar in privinta angajamentului nostru fata de o calitate superioara a produselor si fata de satisfactia clientilor.”

NexTech Materials a primit inregistrarea ISO 9001:2008 din partea ASR International Corporation, acesta fiind un registru acreditat care efectueaza evaluari ale sistemelor de management fata de cerintele standardelor nationale si internationale privind calitatea. Sistemul de management al calitatii implementat de NexTech si certificarea ISO 9001:2008 sunt aplicabile tuturor etapelor operatiunilor sale – proiectarea, dezvoltarea, producerea si distribuirea de materiale ceramice, celule combustibile, catalizatori, senzori si componente asociate. sursa: www.azom.com

› Certificatul ISO 9001 obtinut de NexTech Materials