Home > Stiri EXTERNE > Clinica Aesthetica obtine certificatul ISO 9001:2008

Clinica Aesthetica din Dubai, axata pe rezultate in tratamentele estetice minim invazive, a obtinut certificarea ISO 9001:2008

de la Bussiness Way, aceasta insemnand ca toate procesele sale indeplinesc inaltele standarde de calitate si proceduri ISO care pot fi atinse in aceasta industrie pentru satisfacerea maxima a clientilor.

Dl Muhammad Usman, directorul de operatiuni in Orientul Mijlociu si Africa al IMS Certification FZE, a decernat clinicii Aesthetica certificatul sistemului de management al calitatii internationale ISO 9001:2008 pentru furnizarea de servicii si tratamente de inalta calitate pacientilor sai.

“Certificatul ISO 9001:2008 acordat clinicii Aesthetica nu garanteaza numai standardele inalte ale sistemului nostru de management, dar confirma, de asemenea, si profesionalismul personalului nostru, al tehnologiei si al echipamentelor,” a declarat dr. Maria Anglo Khattar, director si fondator al Clinicii Aesthetica.

“De vreme ce ne pasa de bunastarea pacientilor nostri, nu privim ISO 9001 doar ca pe un certificat; el subliniaza si filosofia noastra de baza, aceea a calitatii si a consimtamantului dat in cunostinta de cauza,”

a adaugat dr. Angelo Khattar.

ISO 9001:2008 este cel mai consacrat cadru al calitatii din ziua de azi. Este folosit la ora actuala de mai bine de un milion de companii din lumea intreaga. El stabileste in mod international standardele sistemelor de management si expune cerintele care trebuiesc indeplinite de catre sistemele calitatii.

Aesthetica este o clinica axata pe rezultate, care se bazeaza pe experimente si practica proceduri minim invazive. Clinica adopta standarde etice inalte bazate pe “consimtamantul dat in cunostinta de cauza”. Acesti factori asigura faptul ca rezultatele sunt intotdeauna realiste si legate de asteptarile facute in cunostinta de cauza. Beneficiind de aprobarile Departamentului de Sanatate din Dubai si a Departamentului Ingrijirii Medicale din cadrul Consiliului Municipal din Dubai, clinica Aesthetica este condusa de o echipa de medici licentiati si complet calificati.

Clinica ofera solutii competitive pentru purificarea totala a pielii, contur facial, contur corporal si indepartarea pilozitatii nedorite. (sursa: www.ameinfo.com)

› Clinica Aesthetica obtine certificatul ISO 9001:2008