Home > Stiri EXTERNE > CME devine o tipografie certificata ISO 14001

CardsMadeEasy este una dintre cele mai importante tipografii “verzi” din Regatul Unit, specializata in modele de carti de vizita de afaceri si in tiparirea de brosuri

28 august 2011. Londra. CardsMadeEasy – o importanta tipografie ecologista britanica, specializata in modele de carti de vizita de afaceri si in tiparirea de brosuri si de etichete personalizate – este extrem de mandra sa anunte ca a devenit oficial certificata ISO 14001.

ISO 14001 este standardul recunoscut la nivel international in ceea ce priveste sistemele de management al mediului. El se ocupa de toate activitatile care pot avea efecte asupra mediului, ca folosirea resurselor naturale, manipularea si tratarea deseurilor, ca si monitorizarea si controlarea consumului de energie.

Companiile care implementeaza un sistem eficient de management al mediului ISO14001 se pot astepta la o situatie reciproc avantajoasa in care nu numai ca demonstreaza potentialilor clienti si parteneri cat de dedicate sunt fata de pastrarea mediului pentru viitoarele generatii, ci ele fac, de asemenea, economii semnificative prin intermediul rentabilitatii si productivitatii crescute.

Primirea unei acreditari ISO 14001 reprezinta rasplata suprema a timpului si a capitalului pe care CardsMadeEasy le-a investit in a deveni cu adevarat o tipografie ecologista. Compania s-a alaturat, astfel, grupului restrans de tipografii certificate FSC si ISO 14001 in Regatul Unit, putandu-se lauda si cu premiul Carbon Smart ca dovada suplimentara a angajamentului luat fata de managementul mediului.

“Suntem intotdeauna mai mult decat fericiti sa discutam in amanuntime politicile noastre ambientale si acreditarile aferente cu oricare dintre clientii nostri,” a comentat un purtator de cuvant al CardsMadeEasy. “Obtinerea certificarii ISO 14001 este un moment cu care ne mandrim cu totii si vom continua sa ne straduim sa fim o companie cat se poate de constienta de problemele mediului.”

Pentru mai multe informatii despre serviciile companiei CardsMadeEasy, vizitati http://www.cardsmadeeasy.com.

› CME devine o tipografie certificata ISO 14001