Home > Stiri EXTERNE > CNPV obtine tripla certificare cu TUV Rheinland

CNPV anunta ca este prima companie de produse fotovoltaice din China care a obtinut o tripla acreditare ISO a managementului din partea TUV Rheinland

Luxemburg si Dongyaing, China. 27 mai 2011. CNPV Solar Power SA, o companie care manufactureaza produse solar fotovoltaice, a anuntat ca a trecut cu bine de auditul efectuat de TUV Rheinland, obtinand certificarea OHSAS 18001 a standardului international pentru sanatatatea si securitatea ocupationala.

CNPV continua sa castige acreditari ca parte a angajamentului sau catre excelenta in afaceri. Recunoscand ca rigorile evaluarilor externe aduc beneficii mult mai mari decat aprobarea in sine, compania continua sa isi extinda telurile neintrerupt. Dupa o perioada de pregatire interna de sase luni, compania a fost auditata de TUV Rheinland pentru obtinerea certificarii OHSAS 180001. CNPV este prima companie de produse fotovoltaice din China care a obtinut acreditari ale ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 din partea TUV Rheinland, unul dintre cele mai respectate organisme de certificare ISO din lume.

Auditorul sef al TUV Rheinland a confirmat:

“Ca rezultat al acreditarii CNPV pentru acest standard de sanatate si securitate si dupa o analiza a bazei nostre de date, putem confirma cu certitudine ca avem in fata prima companie chineza care sa fi castigat acreditari pentru sistemele calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationala din partea organizatiei noastre. Suntem absolut incantati sa lucram cu ei cand muncesc pentru obtinerea urmatoarei acreditari, ceea ce, judecand dupa viteza ultimului lor angajament, se va intampla intr-un viitor destul de apropiat.”

“Fantastic,” au confirmat si Zhang Shunfu, presedintele consiliului de administratie al CNPV si B. Veerraju Chaudary, director operational al CNPV. “Este foarte satisfacator ca am fost capabili sa primim o confirmare de la TUV Rheinland ca angajamentul nostru fata de standardele sanatatii si securitatii este pe drumul cel bun. Alegerea organizatiei TUV Rheinland, unul dintre cele mai reputate si competitive organisme de certificare, a pornit din dorinta noastra de a ne testa sistemele si de a afla, am sperat noi, unde am putea si unde putem, cu adevarat, sa ne imbunatatim spre beneficiul tuturor.

Cand am aflat, ulterior, ca suntem prima companie din China care a primit acreditari ISO pentru cele trei sisteme de la aceasta organizatie de certificare atat de exigenta, dorinta noastra de a ne dezvolta si mai mult a fost stimulata Strategia noastra de crestere pe termen lung ne cere sisteme de management transparente si atent gandite.

Ne-am fixat teluri foarte ridicate si am ales optiunile cele mai dificile ori de cate ori am putut sa o facem, toate acestea stiind ca, facand schimbari si evaluandu-ne constant performantele, putem obtine mai eficient ceea ce ne-am propus. Suntem extrem de incantati ca am atins aceasta piatra de hotar de pe harta noastra strategica, aceasta ne da multa incredere pentru a grabi pasul mai departe spre urmatoarea provocare.”

OHSAS 18001 este un standard pentru evaluarea sanatatii si securitatii la locul de munca. El a fost creat pentru a ajuta organizatiile sa controleze riscurile aparute la nivelul sanatatii si securitatii ocupationale. A fost dezvoltat ca un raspuns la cererea crescanda de a avea la indemana un standard in domeniu fata de care organizatiile sa poata fi evaluate si certificate.

Puteti afla mai multe detalii despre companiile CNPV Solar Power SA si TUV Rheinland accesand site-urile acestora, http://www.cnpv-power.com, respectiv http://www.tuv.com . (sursa: www.sacbee.com)

› CNPV obtine tripla certificare cu TUV Rheinland