Home > Stiri EXTERNE > Colectia ISO 22000, disponibila online pe site-ul ISO

Colectia de standarde ISO 22000 este disponibila acum online pe site-ul ISO

Colectia de standarde ISO 22000 pentru lanturile de aprovizionare cu alimente sigure este acum disponibila pentru consultare pe platforma online ISO.

Avand ca obiectiv sprijinirea companiilor participante la lantul de aprovizionare in implementarea sistemelor de management al sigurantei alimentare, noua colectie ofera acces la cele opt standarde si specificatii tehnice care alcatuiesc in prezent familia ISO 22000.

Documentatia ajuta la conturarea unei imagini de ansamblu asupra pericolelor legate de siguranta alimentara, sprijinind companiile sa furnizeze continuu produse sigure, care indeplinesc atat cerintele consumatorilor cat si normele industriale specifice.

Platforma online ISO reprezinta un instrument unic pentru accesarea standardelor si publicatiilor ISO, permitand:

• Accesul si citirea online a portofoliului complet al familiei de standarde cu privire la siguranta alimentara.
• Accesul la cele mai noi standarde sau la versiunile actualizate ale acestora, fara costuri suplimentare.
• Folosirea de optiuni avansate de selectare si cautare pentru un acces si o regasire mai rapida a continutului necesar pentru activitatea specifica a utilizatorului.

Pentru o taxa fixa anuala de 375 franci elvetieni puteti avea acces la aceasta suita de standarde prin intermediul oricarui computer sau tableta cu acces la internet.

ISO 22000 este cea mai noua colectie disponibila pe platforma online ISO, care deja include popularele familii de standarde ISO 9000 si ISO 14000. (dupa un comunicat de presaISO)

› Colectia ISO 22000, disponibila online pe site-ul ISO