Home > Stiri EXTERNE > COMP Cams® obtine certificarea ISO 9001:2008

Quality Systems Registrars, Inc. a acordat COMP Cams® certificatul ISO 9001:2008 pentru proiectarea, producerea si distribuirea de componente pentru valvele motoarelor de tren

Aceasta certificare primita din partea Quality Systems Registrars, Inc. verifica faptul ca firma COMP Cams® a aplicat intr-adevar standardul ISO 9001:2008 in timpul proiectarii, producerii, distribuirii si suportului tehnic oferit acestor componente.

Pentru clientii COMP Cams®, certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii reprezinta nivelul inalt de angajament pe care COMP® si l-a luat pentru a-si imbunatati continuu toate departamentele companiei, de la calitatea produselor pana la serviciile oferite clientilor; ea mai reprezinta si o platforma de dezvoltare folosita pentru a atinge noi niveluri ale succesului.

De la inceputurile sale, COMP Cams® a investit mereu masiv nu numai in resursele tehnologice necesare pentru a deveni un lider in industrie, ci si in sistemele de suport si in resursele de educare a clientilor, resurse necesare pentru intarirea unei astfel de linii robuste de produse. In prezent, compania se afla intr-o pozitie chiar si mai buna din care poate continua sa munceasca spre a-si indeplini angajamentul catre excelenta.

Directorul de produse al COMP Cams®, Matt Patrick, a comentat:

“Fie ca e vorba despre a ascuti un arbore cu came mai bun, despre a dezvolta noi procese ingineresti sau despre a gasi, pur si simplu, cai mai bune de a ne educa clientii, COMP Cams® s-a straduit intotdeauna sa fie un lider in industrie in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor noastre. Suntem foarte mandri ca ni s-a acordat aceasta certificare ISO 9001 / 2008, deoarece ea reprezinta accentul pe care il punem intotdeauna pe eforturile continue de a imbunatati fiecare aspect a ceea ce facem.”

Infiintata in 1976 si avand sediul in Memphis, Tennessee, COMP Cams® a devenit “Liderul absolut in tehnologia valvelor de tren”. Misiunea companiei este de a produce cele mai inalt performate produse, de a oferi servicii superioare clientilor si de a conduce industria pe calea dezvoltarii tehnologice. Puteti gasi informatii suplimentare despre COMP Cams® si produsele sale pe site-ul acesteia, www.compcams.com.

› COMP Cams® obtine certificarea ISO 9001:2008