Home > Stiri EXTERNE > Companie de energie, recertificata ISO 9001

Compania de Energie din Bogota a primit recertificarea sistemului sau de management integrat (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001)

28 septembrie 2011. Compania de Energie din Bogota (Empresa de Energía de Bogotá – EEB) a primit recertificarea sistemului sau de management integrat conform standardelor calitatii ISO 9001 : 2008 si NTCGP 1000:2009, mediului ISO 14001 : 2004 si sanatatii si securitatii la locul de munca OHSAS 18001:2007.

Domeniul certificarii acopera 21 de procese ISO si 101 proceduri ISO utilizate de companiei si a fost efectuat de Bureau Veritas Certification, care a constatat ca EEB si-a implementat in mod eficace toate recomandarile primite in timpul procesului anterior de certificare (vezi implementare iso), care a avut loc in 2007. De asemenea, s-a confirmat faptul ca sistemul de management integrat indeplineste toate cerintele aplicabile standardelor auditate implementate de organizatie si ca este capabil sa sustina politicile companiei si sa ajute la atingerea obiectivelor acesteia.

Au fost luate in considerare aspecte ca: planificarea strategica, proiectarea si dezvoltarea reactoarelor din regiunea de sud-vest, functionarea si intretinerea sistemului de transmisie, identificarea si evaluarea oportunitatilor de afaceri, monitorizarea proceselor de management si gestionarea eficienta a riscurilor, aliniata planificarii strategice. Au mai fost avute in vedere si elaborarea unei culturi in organizatie prin modelul de leadership al gestiunii resurselor umane, starea de functionare a infrastructurii tehnice din toate unitatile companiei si dezvoltarea componentei de responsabilitate sociala corporativa.

Prin aceasta recertificare ISO, EEB isi reafirma angajamentul fata de bunele practici de afaceri si fata de implementarea unor masuri menite sa consolideze un model de management eficient, ceea ce ii confirma pozitia de una dintre cele mai importante organizatii din sectorul energetic din Columbia, cunoscute pentru forta, cresterea si succesul pe care le-a dovedit pana in prezent. Pentru informatii suplimentare, accesati www.eeb.com.co.

› Companie de energie, recertificata ISO 9001