Home > Stiri EXTERNE > Companie de optimizare SEO obtine certificare ISO

Firma de optimizare SEO Ribbun Software primeste certificarea ISO 9001

Ribbun Software, o binecunoscuta companie de optimizare SEO (optimizare pentru motoarele de cautare), a primit de curand certificarea ISO 9001:2008

Jaipur, Rajasthan, India. 29 mai 2012. Ribbun Software a fost de curand certificata de SGC ca indeplinind cerintele referitoare la sistemele de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008. Compania a avut succes inca de la infiintarea sa, oferind cateva servicii inovatoare bazate pe optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si pe optimizarea retelelor sociale (SMO).

In momentul de fata, Ribbun ofera mai multe servicii diferite, printre care se numara construirea profilului de linkuri, construirea de linkuri dintr-o singura directie, servicii de marcare, construirea unui retele de site-uri care sa aiba linkuri inapoi spre site-ul in cauza (link wheel), optimizare on-page si off-page. Serviciile oferite de Ribbun reprezinta un amestec intre tehnicile traditionale si extrem de eficiente de optimizare SEO si unele servicii care se bazeaza pe cele mai noi tendinte si tehnologii din domeniul internetului. Servicii ca one way link building se incadreaza in serviciile traditionale, pe cand serviciile inovatoare ca link wheel si SERP snatching se incadreaza in cea de-a doua categorie.

Ribbun Software a afirmat dintotdeauna ca mentine calitatea tuturor serviciilor sale. Palmaresul sau de pana acum si noua certificare ISO demonstreaza ca afirmatiile companiei nu sunt vorbe in vant. Purtatorul de cuvant al Ribbun Software, dl Mohit, a declarat:

“Daca examinam o companie obisnuita de optimizare SEO din ziua de azi, vom descoperi ca ea fie se specializeaza in cateva servicii limitate, fie nu ofera decat cateva servicii. In orice caz, a folosi numai cateva tehnici SEO nu mai este de ajuns pentru situatia actuala a internetului. In fiecare luna sunt create mii de noi site-uri web, deci are sens sa va optimizati site-ul prin mai multe tehnici SEO diferite. Iar aici apare in peisaj compania noastra de optimizare SEO.”

Exista mai multe companii de optimizare SEO care ofera servicii black hat (care incalca regulile motoarelor de cautare prin spam, linkuri ascunse, continut furat etc.), care par bune pe termen scurt, insa care pana la urma dauneaza imaginii clientului. Ribbun Software difera de aceste companii, dupa cum o arata clar noua sa certificare ISO, oferind servicii de optimizare pentru motoarele de cautare de tipul white hat (tehnici SEO etice, permise si legale). Compania a obtinut aceasta certificare si pentru constanta sa examinare a ultimelor tendinte si tehnologii internet si SEO, incluzand schimbarile in algoritmii motorului de cautare utilizati pentru a calcula clasamentului paginilor (PageRank), ca si ultimele instrumente disponibile pentru imbunatatirea pozitiei unui site web in rezultatele Google. Printre exemplele care stau marturie pentru inovatiile si buna cunoastere a companiei a tendintelor SEO se numara serviciile link wheel si SERP snatcher.

Ribbun Software este o binecunoscuta firma de SEO si de SMO. Ribbun ofera in prezent unele dintre serviciile SEO de cea mai buna calitate, garantand chiar obtinerea unei pozitii intre primele zece in paginile cu rezultate ale motorului de cautare pentru cuvintele cheie avute in vedere. Companiile de optimizare ca Ribbun Software devin foarte importante pentru alte companii atunci cand acestea isi lanseaza campanii promotionale online. Serviciile puse la dispozitie de Ribbun Software sunt concepute astfel incat clientii sa obtina o vizibilitate mai buna in motoarele de cautare, ceea ce ajuta clientii sa ii recunoasca mai usor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ribbun.com.

› Companie de optimizare SEO obtine certificare ISO