Home > Stiri EXTERNE > Conseils aux Voyageurs, certificat ISO 9001

Site-ul Conseils aux Voyageurs obtine certificarea ISO 9001

27 iulie 2011. Site-ul web Conseils aux Voyageurs al Ministerului Afacerilor Externe a fost modernizat. Pe langa propunerea a si mai multe informatii practice, el a obtinut certificarea ISO 9001, care garanteaza furnizarea unei prestatii la nivel inalt. Creat in 1999 de Ministerul Afacerilor Externe, site-ul web Conseils aux voyageurs s-a reinnoit total de atunci.

El propune mai multe informatii practice (asigurari, formalitati administrative, transport aerian, forum cu intrebari, legislatie…) si a obtinut certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii, indica ministerul din Quai d’Orsay pe contul sau Twitter.

Intr-adevar, Centrul de criza s-a angajat intr-un demers de implementare a unui sistem de management al calitatii ISO 9001destinat dezvoltarii si imbunatatirii procedurilor prin care este actualizat site-ul.

Eforturile de atingere a conformitatii s-au derulat de-a lungul unui an de zile si au fost validate de AFNOR odata cu emiterea certificarii ISO 9001 care a urmat auditului de evaluare a proceselor de actualizare a site-ului Conseils aux voyageurs.

“Aceasta implementare si certificare iso9001 garanteaza furnizarea unei prestatii de nivel inalt, raspunzand normelor recunoscute la nivel national si international”, a declarat ministerul intr-un comunicat de presa.

In plus, pentru a-si imbunatati si mai mult dispozitivul de raspuns la situatiile de criza, Quai d’Orsay tocmai si-a lansat un nou serviciu de alerta prin SMS pe telefonul mobil, denumit Ariane. Vizitati http://www.diplomatie.gouv.fr/fr/conseils-aux-voyageurs_909/index.html pentru mai multe informatii. sursa: www.tourmagazine.fr

› Conseils aux Voyageurs, certificat ISO 9001